Evenimentul Zilei > Actualitate > Șoc! Copilul de 12 ani, ucis de un altul de 14 ani, este fiul…. Dorin Chirtoacă, anunț de ultimă oră!
Șoc! Copilul de 12 ani, ucis de un altul de 14 ani, este fiul…. Dorin Chirtoacă, anunț de ultimă oră!

Șoc! Copilul de 12 ani, ucis de un altul de 14 ani, este fiul…. Dorin Chirtoacă, anunț de ultimă oră!

Situație dramatică în Moldova. Un copil de 14 ani a înjunghiat de 12 ori un copil cu 2 ani mai mic, pentru a-i lua jocul XBOX. Primarul Chișinăului face dezvăluiri dureroase!

„Copii care omoara alti copii. Republica Moldova a anului 2020”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina lui de Facebook.

„Copilul de 12 ani, omorat cu cel putin 12 lovituri de cutit, de un alt copil, de 14 ani, este fiul colegei noastre din Partidul Liberal (PL), Cristina Onila, secretar al Organizatiei Teritoriale din raionul Orhei a PL si este singurul copil al sau.”, a mai spus primarul general al Chișinăului.

Vă reamintim că un copil de 12 ani a fost ucis cu peste 10 lovituri de cuțit de un prieten de-al său, cu 2 ani mai mare. Se pare că victima i-a împrumutat platforma de jocuri XBOX și acesta a refuzat să i-o mai înapoieze. Băiatul de 14 ani l-a hăcuit cu un cuțit, lovindu-l în mod repetat, până l-a lăsat într-o baltă de sânge.

PL-istul Dorin Chirtoacă a mai scris că „Toți suntem alături de Cristina Onilă pentru a o susține și încuraja, pentru a o ajuta să poată să treacă peste cea mai aspră și dură cumpană a unei mame – înmormântarea propriului copil.

Crima a devenit un fenomen la ordinea zilei în RM, ca urmare a degradarii din societate”.