Șnițel din varză albă. Ați mai făcut așa ceva? Încercați această rețetă

Șnițel din varză albă. Ați mai făcut așa ceva? Încercați această rețetăSursă Youtube

Învață să gătești șnițel din varză albă. Această rețetă se prepară foarte ușor și cu ingrediente ieftine. Trebuie să respecți doar câțiva pași și gustarea ta este gata.

Rețetă de șnițel din varză albă. Bucătarii îți recomandă să experimentezi și să-i răsfeți pe cei dragi cu cele mai gustoase mâncăruri. Acest preparat se găsește și în restaurantele de lux și este foarte căutat de vegetarieni. Ai nevoie doar de câteva ingrediente:

- varză albă - 300 de grame

- ouă - 2 bucăți

- făină - 1 lingură

- pesmet - 100 de grame

- ulei vegetal - 50 de mililitri

- sare - 1 lingură.

Rețetă de snitzel din varză albă

A venit momentul să pregătești toate alimentele. Acestea sunt foarte accesibile și te ajută să faci combinația ideală.Tăiem capul de varză felii astfel încât pe fiecare felie să rămână câte un segment de tulpină. Nu va permite șnitelului să se destrame și să-și păstreze forma.Fierbem apă într-o oală, o sărăm și punem în ea bucățile pentru șnitele. Gătiți aproximativ 3-5 minute. Nu fierbeți energic. Bucătarii îți recomandă să alegi o tigaie largă.

Gătitul, noua pasiune a românilor.

Scoatem varza fiartă ușor din apă și o așezăm pe o farfurie să se răcească. În timp se răcește varza, pregătim aluatul. Ouăle trebuie într-un castron, adăugați sare și amestecați. Acum adăugați făina și amestecați bine cu masa de ouă.

Punem alternativ bucăți de varză răcită în aluatul pregătit, înmuiând-o cu aluat pe ambele părți. Apoi punem aceleași bucăți într-o farfurie cu pesmet astfel încat să se acopere complet cu ele. Se încinge ulei vegetal într-o tigaie și se prăjesc două snițeluri. Încercați să nu prăjiți prea mult, pentru că varza este tânără și am supus-o și la prefierbe, așa că prăjiți doar ușor pentru culoare și o crustă ușoară.

Nu uita să întorci snițelele pentru a nu se arde. Ele trebuie puse pe șervețele de bucătărie pentru a îndepărta excesul de ulei. Puteți să le combinați cu cartofi prăjiți, murături sau salată de varză. Sursa: stiridiaspora.

 

Ne puteți urmări și pe Google News