Evenimentul Zilei > Monden > Smiley i-a făcut-o! L-a înlocuit! „Whatzy, îmi pare rău că a trebuit să afli așa!”
Smiley i-a făcut-o! L-a înlocuit! „Whatzy, îmi pare rău că a trebuit să afli așa!”

Smiley i-a făcut-o! L-a înlocuit! „Whatzy, îmi pare rău că a trebuit să afli așa!”

Smiley l-a înlocuit pe Whats Up cu un alt coleg într-un nou proiect muzical. Acesta a aflat totul de la radio. Prezentă în studioul Matinalului București Fm, cântăreața Jo a făcut dezvăluirea care i-a lăsat cu siguranță fără cuvinte pe majoritatea ascultătorilor. Cel mai surprins trebuie să fii fost însă Whats Up, căci el a fost subiectul principal al discuției.

Cântărețul a aflat în premieră de la radio că nu mai face parte din noul proiect muzical la care trebuia să participe alături de Jo. Ba mai mult, acesta a fost înlocuit cu un alt coleg de-al său. Smiley i-a făcut-o! L-a înlocuit cu nimeni altul decât Juno, care este chiar iubitul celei alături de care trebuia să înregistreze noua piesă.

Artista este convinsă că Whats Up a aflat decizia pe care a luat-o Smiley direct de la București FM și a ținut să își exprime părerea de rău pentru situația în care a fost pus.

„Am făcut o piesă foarte bună săptămâna trecută în studio. Și a venit Smiley din America și a zis: Hmm…cred că Juno trebuie să fie pe piesa asta, nu Whats Up! Deși Whats Up trăsese inițial. Whatzy, îmi pare rău că a trebuit să afli așa”, a fost mesajul transmis în direct de Jo.