Evenimentul Zilei > Social > Smiley face SELFIE la mare, cu peste 1.000 de persoane
Smiley face SELFIE la mare, cu peste 1.000 de persoane

Smiley face SELFIE la mare, cu peste 1.000 de persoane

Chiar dacă prietenul și colegul său Pavel Bartoș l-a sfătuit să se însoare și să devină tătic cât mai repede, Smiley, unul dintre cei mai „vânați” bărbați de la noi, nu prea stă cu mintea la fete.

După despărțirea de Laura Cosoi, mai multe voci l-au cuplat inițial, cu Sore și mai apoi cu o concurentă de la „Vocea României”. Smiley nu a recunoscut însă nimic. Întrebat de EVZ ce face cu dragostea, vedeta a răspuns amuzată: „Dragostea este tot timpul prezentă în viața mea. Dragostea pentru muzică, dragostea pentru prieteni și familie…”.

De 1 Mai, vrea în Guinness Book

„În ultimii ani, 1 Mai chiar a fost «muncitoresc» pentru mine, și așa va fi și anul acesta, pentru că e o zi de repetiții înainte de semifinala «Românii au Talent», a spus Smiley.

Pentru toți fanii artistului, 1 mai 2014 înseamnă posibilitatea de a intra în Cartea Recordurilor cu cel mai mare #SELFIE făcut vreodată. Evenimentul, care a inspirat și filmul cu același nume, în regia Cristinei Iacob, este o premieră atât în România, cât și în întreaga lume, și se va desfășura la mare, în Mamaia, pe plaja Nord, cortul „The Mission”, începând cu ora 20.00. Peste o mie de persoane sunt așteptate să participe și, sub privirile reprezentanților Guiness Book, să stabilească împreună un nou record mondial pentru cel mai mare număr de oameni care își fac un #SELFIE în același timp.