Smiley, dezamăgit de câştigurile din România: „Este de râsul lumii cât..”

Smiley, dezamăgit de câştigurile din România: „Este de râsul lumii cât..”

Smiley este unul dintre cei mai bogaţi oameni din lumea showbiz-ului românesc, iar casa de producţie detinuţă de Smiley, HaHaHa Production, îi aduce profituri serioase.

Artistul a explicat într-un înterviu  că nu pune prea mare preţ pe lucrurile materiale şi că nu şi-a dorit niciodată să ducă o viaţă prea luxoasă. Cel interesează în schimb este ca HaHaHa Production să aibă succes. Şi are...

Cum îl afectează pandemia de coronavius pe Smiley

„Pe noi ne afectează foarte tare. Cumva tot showbiz-ul românesc, toată industria se bazează pe concerte. Pentru majoritatea oamenilor care se află în acest business este foarte greu și când spun asta mă refer şi la sunetişti, instrumetisti, toţi cei care sunt în industrie, nu doar la artişti. Tot acest ecosistem este afectat total. Oricum cât se câștigă din drepturi de autor în România este de râsul Europei oricum. Nu era ca și cum ai fi putut să-ți întreții o carieră din drepturi de autor”, a declarat Smiley.

Tudor Chirilă: „Suntem pe același balcon pe care am filmat videoclipul. De altfel, nici nu aveam unde să fiu în altă parte. A fost destul de simplu pentru că am avut timp. Am poziționat camera. M-am chinuit cu sincronul, am dat drumul la telefon, am alergat la cameră, apoi în spatele camerei. Am speranța că lucrurile vor merge într-o direcție bună și că vom reuși să găsim metode de a ne adapta și de a supraviețui”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Damian Drăghici a lansat de curând un remix al unei piese cântate tot de la balcon. A colaborat cu actrița Maia Morgenstern.

„Ceea ce am încercat să scoatem noi în evidență este acest mesaj românesc că orice ar fi o să fie bine. Noi am trecut prin multe ca români și avem putere să trecem și peste asta. Suntem un popor cu multă credință și multe gânduri bune”, a spus Damian Drăghici.

Randi: “Nu doar în perioada asta nu vor mai fi concerte, ci mulţi timp va fi nevoie să supravețium cumva. Trebuie să găsim metode prin care să-i facem pe oameni să înțeleagă că trebui să-i susțină pe artiși în astfel de situații. Ne gândim să organizăm concerte online, prin live streaming pentru că este singura variantă pentru noi. Cu siguranță piața concertelor nu va mai exista până la anul", notează Protv.