Evenimentul Zilei > International > Site-ul FEMINIST a fost SUSPENDAT de Twitter după ce a CRITICAT Mișcarea Transgender: „Nu am voie să spun că bărbații NU sunt femei și nici să pun întrebări despre noțiunea de transgenderism?”
Site-ul FEMINIST a fost SUSPENDAT de Twitter după ce a CRITICAT Mișcarea Transgender: „Nu am voie să spun că bărbații NU sunt femei și nici să pun întrebări despre noțiunea de transgenderism?”

Site-ul FEMINIST a fost SUSPENDAT de Twitter după ce a CRITICAT Mișcarea Transgender: „Nu am voie să spun că bărbații NU sunt femei și nici să pun întrebări despre noțiunea de transgenderism?”

Meghan Murphy, fondator al site-ului feminist a fost suspendat de Twitter deoarece a fost un critic deschis şi constant al mișcării activiste transgender, susținând că are o influență sociopolitică exagerată.

Pentru a-și recâștiga accesul complet după ce a încălcat regulile Twitter privind "comportamentul urât", Murphy a șters tweet-urile cu pricina. Apoi, ea sa plâns public la Twitter, întrebându-se dacă "nu mai este permis să raporteze fapte" pe platforma social media. Şi doar pentru aceasta, Murphy susține că a fost suspendată timp de o jumătate de zi.

În octombrie, Murphy scris o serie de tweeturi în care a pus la îndoială mișcarea transgender, scriind : "Bărbații nu sunt femei" și întrebându-se: "Cum sunt bărbați transvestiți?" Care este diferența dintre bărbați și femei transvestite? Întrebări fireşti, evident.

Murphy a fost anunțată de Twitter pe 15 noiembrie că tweeturile ei au încălcat încă o dată regulile companiei: "comportament de ură", iar după ce a șters tweet-urile respective, Murphy a scris:

"Aceasta este f ** king  @twitter. Nu am voie să spun că bărbații nu sunt femei și nici să pun întrebări despre noțiunea de transgenderism deloc? Pentru că  o companie cu mai multe miliarde de dolari cenzurează FAPTELE DE BAZĂ și trecerea sub  tăcere a oamenilor care pun întrebări despre această dogmă.

Ce putem spune aici? Cum se spune simplu "bărbații nu sunt femei?" Îmi pierd mintea cu asta. Bucurați-vă de lumea nouă curajoasă. Iată-ți justiția socială … presupun că contul meu va fi blocat din nou pur și simplu pentru că vorbesc despre asta. Nu mă voi lăsa să  fiu adusă la tăcere … Transactiviștii mi-au vizat contul de câteva luni. Fie că cineva de pe Twitter, fie chiar de la Twitter mi-au luat tweeturile vechi, au citit ce am scris și apoi  le-au raportat pentru "comportament plin de ură", a scris feminista.

Un nou anunţ: "Bună tuturor! Am fost blocată pe Twitter de luni dimineața. Ei au cerut să înlătur tweet-ul viral, unde am spus că bărbații nu sunt femei. În orice caz, aș vrea să anunț că mi-am schimbat opinia  în legătură cu unele lucruri. Țineți-vă bine! M-am săturat de dihotomia: "dreapta = rea"  sau "stânga = bună" (…). Dar, trebuie să spun că mass-media de dreapta a fost singura care, după  încercările celor de la Twitter  de a mă bloca, a scris despre acest caz şi singura mass-media care a atras atenția. În schimb,  mass-media mainstream, liberală și progresivă continuă să refuze să recunoască faptul  că feministele au o critică permanentă despre  ideologia transgender.

În Canada, cel puțin mass-media și, în general, progresivii de stânga refuză să spună un cuvânt despre hărțuire, intimidare, tăcere și amenințări împotriva celor care vorbesc. De asta nu  îmi abandonez principiile chiar dacă,  în ciuda faptului că am primit sprijin pe social media, Twitter a suspendat site-ul de sâmbătă.

Twitter nu răspunde la apelurile mele, ei îmi trimit doar aceste răspunsuri de formă care nu explică de fapt politicile lor sau să explice de ce nu pot spune ceea ce spun". În ciuda blocărilor repetate și a suspendării recente, Murphy declară că a primit un sprijin mare din partea aliaților săi, precum și din partea conservatorilor și a avocaților care pledează pentru libertatea de exprimare, a declarat fondatoarea site-ului feminist pentru The Daily Wire