Evenimentul Zilei > Actualitate > Singurul MAFIOT din România care îi ține piept lui Nuțu Cămătaru a făcut un anunț ȘOC. Va fi afectată toată SPUMA Cămătarilor
Singurul MAFIOT din România care îi ține piept lui Nuțu Cămătaru a făcut un anunț ȘOC. Va fi afectată toată SPUMA Cămătarilor

Singurul MAFIOT din România care îi ține piept lui Nuțu Cămătaru a făcut un anunț ȘOC. Va fi afectată toată SPUMA Cămătarilor

Unul dintre cei mai mari mafioți ai României a făcut de curând un anunț șoc în legătură cu dușmanul său de moarte, Nuțu Cămătaru. Toată lumea a rămas stupefiată de ceea ce bărbatul a spus.

Mircea Băluș, cel supranumit Mircea Nebunu', considerat cel mai mare duşman al lui Nuţu Cămătaru, a luat o decizie care i-a lăsat mască până şi pe apropiaţi. Acesta a decis să plece definitiv din România, oprind momentan războiului cu cei din clanul Cămătarilor, conduși de Nuțu Cămătaru.

După nouă ani de pușcărie, Băluș a fost eliberat din închisoare, și a dezvăluit pentru SpyNews, că dușmanul său de moarte, Nuțu Cămătaru, ar fi avut un regim special în închisoare, fiind cazat cu VIP-urile.

"Eu am fost ţinut în lanţuri. (…) Nuţu Cămătaru era la «protejaţi» (pavilion destinat VIP-urilor, poliţiştilor sau magistraţilor condamnaţi, ori "turnătorilor" care colaborează cu autorităţile – n.r.). Nu ne-am întâlnit în penitenciar, dar, dacă am fi ajuns faţă în faţă, cred că nu îi era prea bine", a spus Băluş.

"Am făcut peste opt ani de închisoare, din condamnarea de nouă ani pe care o aveam pentru tentativă de omor. Recunosc, mi-am făcut dreptate cu pumnul în puşcărie. Nu suport nedreptatea! Erau unii care se credeau şmecheri şi le cereau taxe de protecţie deţinuţilor mai înstăriţi. Îi ameninţau cu bătaia, iar victimele sunau acasă şi rugau familiile să le pună 5.000-6.000 de lei pe card. Luam foc atunci când vedeam aşa ceva. Le-am arătat eu ce înseamnă smardoială… Nu le mai trebuia şmecherie, nu se mai legau a doua oară de oamenii ăia", a povestit Mircea Nebunu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.