Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur al turneului de la Praga
Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur al turneului de la Praga

Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur al turneului de la Praga

Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur de la Praga, respectiv sportivei din Slovenia, PolonA Hercog.

Simona Halep, locul 2 mondial şi principala favorită a turneului de la Praga, va evolua, în primul tur, contra sportivei din Slovenia, Polona Hercog. Sportiva din Slovenia ocupă locul 45 mondial.

Cele două jucătoare se vor afla pentru a patra oară în față, Simona Halep având două victorii iar adversa ei una.

.Pe tabloul principal, Patricia Ţig va juca împotriva sportivei din Cehia Barbora Krejcikova. Învingătoarea din acest meci va evolua în turul următor cu jucătoarea câştigătoare dintre Hercog și Halep.

Jucătoarea noastră n-a mai prins un meci oficial din luna februarie, atunci când s-a impus la Dubai, după ce a învins-o pe Elena Rybakina.

Iată fotografia postată sâmbătă de Simona Halep pe contul său de Twitter:

:

Celelalte românce care vor evolua la Turneul de la Praga sut Irina Begu și Ana Bogdan.

 

Pe tabloul principal, Patricia Ţig va juca împotriva sportivei din Cehia Barbora Krejcikova. Învingătoarea din acest meci va evolua în turul următor cu jucătoarea câştigătoare dintre Hercog și Halep.

Simona Halep n-a mai prins un meci oficial din luna februarie, atunci când s-a impus la Dubai, după ce a învins-o pe Elena Rybakina.

 

Jucătoarea noastră n-a mai prins un meci oficial din luna februarie, atunci când s-a impus la PolonA Hercog. după ce a învins-o pe Elena Rybakina, potrivit ziuaconstanta.ro.