Simona Halep, apărată de nume mari din tenis în scandalul cu Mouratoglou: „A distrus-o!”

Simona Halep, apărată de nume mari din tenis în scandalul cu Mouratoglou: „A distrus-o!” Patrick și Simona. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Simona Halep pare tot mai mult sabotată de fostul său antrenor. Patrick Mouratoglou este criticat și de Holger Rune, pe care l-a antrenat timp de aproape un an.

Patrick Mouratoglou, cel mai controversat antrenor de tenis, continuă să fie în centrul atenției. Antrenorul a primit noi critici din partea foștilor colaboratori, după cazul Simona Halep.

Patrick Mouratoglou continuă să fie pus la zid după scandalul cu Simona Halep

Holger Rune, 20 de ani, numărul 4 ATP, a decis să nu mai conteze pe Patrick Mouratoglou ca antrenor, deși se va pregăti în continuare la academia din Biot.

Mouratoglou l-a ghidat pe Rune, unul dintre cei mai promiţători jucători din circuit. Danezul a reușit, la nici 20 de ani, să câştige primul ATP 1000 din carieră. L-a învins pe Djokovici, la Paris.

Ne puteți urmări și pe Google News

După mai multe eliminări timpurii din turnee, și dezastrul de la US Open, Rune a renunțat la Patrick Mouratoglou.

Danezul a început o colaborare cu Boris Becker, iar rezultatele nu au încetat să apară.

Holger Rune îl atacă pe fostul antrenor

Holger Rune a aruncat săgeţi spre Mouratoglou, acuzând că a existat un climat neprielnic în jurul său în acest an:

,,Au fost multe lucruri complicate cu echipa mea în 2023. Eu cred că, cu cât este mai multă pace și liniște în jurul unui tenismen sau sportiv, cu atât acesta poate performa mai bine. Din păcate, eu nu am putut să să rămân concentrat în acest sezon. Mi-a fost foarte greu să fiu versiunea mea cea mai bună", a mărturisit Rune înainte de startul Turneului Campionilor.

Holger Rune va debuta duminică la Turneul Campionilor, chiar împotriva numărului 1 mondial, Novak Djokovici.

Simona Halep primește o nouă șansă la TAS

Rennae Stubbs îl critică pe Patrick Mouratoglou după scandalul cu Simona Halep

Fostă jucătoare și antrenoare de tenis, în prezent comentatoare, a făcut o analiză dură a cazului Simona Halep. Ea este de părere că Patrick Mouratoglou și colaboratorii săi au distrus-o pe Simona Halep.

Se pare că vina le aparține în totalitate după ce i-au dat suplimentul de colagen contaminat cu substanța interzisă:

„Și-a schimbat toată echipa în decurs de șase luni. Și a avut de-a face cu o mulțime de accidentări, amintește-ți de problema cu mușchii gambei pe care o avea, diferite lucruri. Probabil că încercau să găsească o modalitate de a o ajuta cu problema de la gambă. Nu știu, speculez, ceea ce probabil nu ar trebui să fac. Mă gândesc că poate ei încercau să repare accidentarea, să o readucă pe drumul cel bun. Încercând să introducă substanța asta în organismul ei, au distrus-o!”, a spus fosta antrenoare a Serenei Williams.