Evenimentul ZileiActualitateSimona Halep, CRITICATĂ DUR: „Găsește mereu o scuză. Ce mai rapidă femeie pe două picioare a luat o mamă de BĂTAIE”

Simona Halep, CRITICATĂ DUR: „Găsește mereu o scuză. Ce mai rapidă femeie pe două picioare a luat o mamă de BĂTAIE”

Simona Halep, CRITICATĂ DUR: „Găsește mereu o scuză. Ce mai rapidă femeie pe două picioare a luat o mamă de BĂTAIE”
Jurnalistul Alix Ramsay a criticat-o dur pe Simona Halep, căreia i-a reproșat veșnicile scuze pe care le invocă atunci cțnd este învinsă.

Jurnalistul Alix Ramsay a remarcat că Simona Halep are întotdeauna o scuză la îndemână, atunci când este învinsă. După jocul pierdut în primul tur la Australian Open, în fața americancei Shelby Rogers, scor 3-6, 1-6, tenismena „tricoloră” a invocat o durere la genunchi. Ramsay a spus că orice jucător folosește o scuză decentă atunci când trece printr-o perioadă nefastă și pierde.

„Găsește mereu o scuză. De ce are nevoie o jucătoare pentru a avea succes? De un serviciu puternic? O dreaptă senzaţională? O abilitate ieşită din comun la fileu? Nu! Toate aceste calităţi sunt inutile in tenisul de azi. Există însă un detaliu important de care oricare jucator are nevoie: o scuza decentă. Cu cât eşti mai bun, cu atât ai nevoie mai rar de ea, dar acea scuză ascunsă undeva te scoate din bucluc atunci când lucrurile merg rău. Cea mai rapidă jucătoare de tenis pe două picioare a devenit cea mai rapidă favorită pe un picior care a suferit o înfrângere usturătoare. Imediat ce a ajuns la conferinţa de presă, scuza ei era pregătită şi aştepta", a scris jurnalistul australian.


Accesează: