Simona Halep a primit un nou wild card. Unde va juca în perioada 18-25 mai

Simona Halep a primit un nou wild card. Unde va juca în perioada 18-25 mai Simona Halep Sursa foto: Facebook

Simona Halep a primit încă un nou wild card şi va fi prezentă pe teren şi săptămâna viitoare, după Trophee Clarins, turneu la care ia parte în zilele acestea. Simona Halep a mai primit wild-carduri atât de la turneul de la Oeiras, cât și de la Madrid, însă a luat decizia să nu joace din motive medicale.

Simona Halep a primit un nou wild card

Așadar, jucătoarea de tenis a primit un nou  wild card pentru turneul care va avea loc la Rabat, Maroc. Halep face tot posibilul să-și revină la formă fizică de altă dată înainte de Roland Garros şi Jocurile Olimpice 2024.  Acesta ar fi al treilea turneu la care participă, de la revenirea în circuit după suspendarea pentru dopaj.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând tenis şi textSimona Halep a primit încă un nou wild card. Sursa foto: Facebook

După Paris, Halep se va afla la Rabat, în perioada 19-25 mai, la turneul dotat cu premii totale de 267,082 de dolari. În afară de Paula Badosa, vor fi și alete cunoscute  la Rabat. Acestea sunt: Anna Blinkova, Sara Sorribes Tormo, Arantxa Rus, Xiyu Wang, Lucia Bronzetti sau Martina Trevisan, ultimele două fiind campioanele din ultimii doi ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Simona Halep joacă marţi în primul tur la Trophée Clarins

Meciul dintre Halep şi Kessler este al treilea programat pe terenul central, unde partidele încep la ora 12.00. Halep şi Kessler nu au mai fost adversare în circuitul WTA. În cazul în care va trece de Kessler, Halep o poate întâlni acolo pe câştigătoarea partidei dintre Emma Navarro şi o jucătoare venită din calificări.

Halep a declarat la Paris, înainte de debutul împotriva lui Kessler, că se simte bine, iar condițiile sunt grozave.

„Mă simt bine, e plăcut să fiu aici, în acest loc minunat. Condițiile sunt grozave, așa că este o plăcere să vin și să joc. Vreau să îi mulțumesc directorului turneului pentru că mi-a oferit acest wildcard. E o oportunitate bună pentru mine să joc câteva meciuri și sper să joc un tenis bun. E un loc foarte special pentru mine, Parisul este orașul meu preferat, de fiecare dată când am timp vin aici să vizitez orașul, nu doar pentru tenis. Sper să pot juca un tenis bun așa cum am mai făcut-o în trecut”, a spus ea în postarea de pe twitter.com.