Evenimentul Zilei > Economie > Și frumoase, și bogate. Femei de succes în Top 300 Capital
Și frumoase, și bogate. Femei de succes în Top 300 Capital

Și frumoase, și bogate. Femei de succes în Top 300 Capital

Sunt deștepte și foarte bogate. Iar unele sunt și extrem de frumoase. În lumea businessului românesc, femeile nu sunt doar egalele bărbaților. De multe ori, ele îi depășesc: sunt mai echilibrate, au carismă și vin cu idei originale. O trecere rapidă în revistă a celor mai importante femei din businessul autohton scoate la lumină domenii din cele mai diverse: de la industrie și farma până la publicitate și beauty.

 O surpriză în ediția din acest an al Top 300 Capital o reprezintă prezența, pentru prima dată în clasamentul celor mai bogați români, a trei femei frumoase care au pe mână businessuri imense: Anastasia Soare a creat un brand prezent în toată lumea, Cristina Bâtlan este la cârma businessului de familie Musette, în timp ce Dana Cardoș  are un rol important în managementul Dan Steele. Dana Cardoș este fiica omului de afaceri Vasile Dan. La începutul anului, aceasta a primit, ca și fratele ei, Daniel Dan, o treime din businessul pe care tatăl lor îl fondase în 1991.

Oricum ar fi – implicate în afaceri de familie sau controlând 100% dintr-o companie – româncele cu spirit antreprenorial ocupă pagini importante în TOP 300 Capital. De altfel, este și normal – cumulat, averile primelor zece femei s-au apropiat de un miliard de euro. Nu pierdeți, începând din 7 noiembrie, Top 300 Capital. Doar aici vedeți cum arată cele mai bogate românce și le aflați povestea.