Evenimentul Zilei > Monden > Top 3 emisiuni românești care fac rating cu idei furate din străinătate!
Top 3 emisiuni românești care fac rating cu idei furate din străinătate!

Top 3 emisiuni românești care fac rating cu idei furate din străinătate!

Ellen Show a devenit un fenomen peste ocean datorită, în primul rând, farmecului personal al gazdei. Pe de altă parte, menţinerea ei ca lider în televiziunea americană a fost rezultatul unei munci de echipă.

 În spatele zâmbetelor sunt zeci de ore de muncă ale unei echipe creative.

Românul e prieten cu furtul sau împrumutul, cum vreţi să-l numim, iar rubrici de succes, difuzate de ani buni în străinătate, fac parte, fără licenţă, din conţinutul unor emisiuni urmărite de români.

Una dintre emisiunile care a împrumutat din ideile văzute la Ellen este ,,La Măruţă”, difuzată la PROTV. Recent, a introdus ,,surprize” pentru cei cărora le ia interviu. Astfel, în timp ce răspunzi la o întrebare, din spate ești speriat de figuranţi costumaţi.Nici echipa de la Teo Show nu se ferește să importe din momentele altor emisiuni din străinătate. Astfel, la KanalD, putem vedea interviuri cu vedete, realizate în mașină, similare cu cele ale lui James Corden sau momente de la Ellen Show (când vedetele, cu o cască în ureche, reacţionează la comanda moderatorului).Nici trustul Intact nu e mai curat. La Neaţa cu Răzvan și Dani, avem rubrica ,,Am/nam” o preluare a altei rubrici de a lui Ellen ,,I do/I don’t”

Să fim sănătoși și în viitori mai deschiși spre nou și creaţie!