Show total! Viorica Dăncilă, geloasă pe un ministru din guvernul ei! Vrea s-o dea afară! Ce a supărat-o (SURSE)

Show total! Viorica Dăncilă, geloasă pe un ministru din guvernul ei! Vrea s-o dea afară! Ce a supărat-o (SURSE)

Viorica Dăncilă se află într-o vizită de lucru în SUA și deja s-a făcut de râs de mai multe ori. După ce a anunțat cu surle și trâmbițe o întâlnire cu vicepreședintele SUA, Mike Pence, aceasta nu a mai avut loc. Mai mult decât atât, un alt moment penibil i-a marcat prezența la Adunarea ONU. Premierul a alergat după regele Iordaniei să facă o fotografie cu el, dar acesta a luat-o la fugă pe coridor.

Singura care a marcat pozitiv la capitolul imagine din această vizită a fost Ramona Mănescu, ministrul de Externe, propus de ALDE și care a decis să rămână în Guvern în ciuda deciziei partidului său. Aflată și ea în delegația care a mers în SUA, aceasta a fost cea care a semnat din partea României un memorandum privind cooperarea în domeniul nuclear civil. La întâlnirea cu Secretarul SUA pentru Energie, Rick Perry, ministrul de externe Ramona Mănescu a fost în prim plan și în toate fotografiile americanului, postate pe rețelele de socializare și preluate de presa internațională.

Și când era eurodeputat, Ramona Mănescu era foarte apreciată de bărbați datotită fizicului ei foarte plăcut. În momentul în care aceasta intra în sala de plen, mai mulți se strângeau în jurul ei și îi făceau complimente. Actualul ministru de Externe are acest atu important, iar în cadrul vizitelor oficiale, mai marii lumii o preferă pentru fotografii, nu pentru că reprezintă România, ci pentru că este o femeie atrăgătoare.

Vrea s-o dea afară din Guvern

În acest context, Viorica Dăncilă a fost complet ignorată în SUA în momentul în care a apărut Ramona Mănescu, ceea ce a deranjat-o enorm, au dezvăluit surse PSD pentru Evenimentul Zilei. Se pare că premierul a devenit extrem de geloasă și deja se gândește cum să scape de aceasta din Guvern. Aceleași surse au povestit că Dăncilă deja ar căuta informații pe care să le poată utiliza contra ministrului de Externe, ca să arate că aceasta nu-și face datoria așa cum ar trebui.

Ne puteți urmări și pe Google News

Numele Ramonei Mănescu a fost vehiculat și pentru postul de comisar european. Când a auzit, Viorica Dăncilă s-a făcut foc și pară, potrivit acelorași surse și chiar a întărit încă o dată ideea că susținerea ei rămâne tot pentru Rovana Plumb. Credibilitatea PSD a ajuns la un minim istoric, partidul fiind practiv inexistent la nivel internațional.