Shakira a anunțat oficial despărțirea de ​​Gerard Pique. Relația lor s-a destrămat după 11 ani de iubire. Mesajul vedetei

Shakira a anunțat oficial despărțirea de ​​Gerard Pique. Relația lor s-a destrămat după 11 ani de iubire. Mesajul vedetei Sursa: Arhiva EVZ

Shakira și fundașul FC Barcelona ​​Gerard Pique au anunțat oficial că relația lor s-a destrămat după 11 ani. Vedeta și partenerul său și-au spus adio după ce aceasta a aflat că a fost înșelată.

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după o relație de 11 ani. Cei au anunțat oficial că o vor lua pe drumuri separate, chiar dacă au doi copii împreună.

"Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să ne respectați intimitatea", se arată în comunicat.

Shakira, în vârstă de 45 de ani, și Pique, în vârstă de 35 de ani, au început să formeze un cuplu în 2011 și au doi copii - Sasha (7 ani) și Milan (9). Cei doi s-au cunoscut chiar înainte de Cupa Mondială din Africa de Sud din 2010, când a apărut videoclipul pentru „Waka Waka (This Time for Africa)”, hitul vedetei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate că relația lor a fost puternică, Shakira a fost înșelată de mai multe ori. Vedeta a luat pauză de la relație de fiecare dată când a aflat că partenerul său a călcat strâmb.

Shakira a renunțat la Pique

Shakira și Pique nu au confirmat exact motivul despărțirii, dar presa din Spania a aflat că artista a fost înșelată din nou și că nu a mai putut trece peste această infidelitate.

Apărătorul Barcelonei nu a putut să nu accepte avansurile altei domnișoare.

Conform, femeia cu care Pique ar fi înșelat-o pe Shakira are doar 20 de ani. Aceasta este blondă, studentă și lucrează ca hostess în Barcelona. Iubitul vedetei a fost impresionat de tânără și a uitat de relația pe care o avea acasă.

După această escapadă, Shakira l-a dat afară pe Pique, iar el a fost nevoit să se mute într-un alt apartament. Mai mulți apropiați au cuplului au declarat că cei doi nu mai au o relație de peste o lună.

Clipe de coșmar pentru Shakira

Shakira, câștigătoarea premiului Grammy, are probbleme pe toate planurile. Vedeta a fost acuzată de evaziune fiscală și vă ajunge în judecată în Spania pentru cele făcute.

Procurorii, care au acuzat-o de evaziune fiscală, au declarat că Shakira nu a plătit impozitele pretinzând că locuiește în Bahamas când era rezidentă în Catalonia. Vedeta s-a mutat din Bahamas în Spania cu fotbalistul de la Barcelona Gerard Piqué, și cu cei doi fii ai lor.

”Conduita Shakirei în chestiuni fiscale a fost mereu impecabilă în toate țările în care a datorat taxe și ea a avut încredere și urmat cu fidelitate recomandările celor mai buni specialiști și consilieri”, afirmă avocații ei într-un comunicat.