Evenimentul Zilei > Actualitate > Sezonul V din ”Urzeala tronurilor” se lansează simultan în 170 de țări. VEZI când va fi difuzat în România
Sezonul V din ”Urzeala tronurilor” se lansează simultan în 170 de țări. VEZI când va fi difuzat în România

Sezonul V din ”Urzeala tronurilor” se lansează simultan în 170 de țări. VEZI când va fi difuzat în România

Cel de-al cincilea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor (Game of Thrones)” va fi difuzat simultan în peste 170 de ţări. În țara noastră primul episod al sezonului al cincilea al seriei va fi difuzat la HBO România, marți dimineaţa, de la ora 04:00, în acelaşi timp cu premiera din Statele Unite.

"Suntem încântaţi că partenerii noştri internaţionali sunt gata să aducă 'Urzeala tronurilor', unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din lume, în întreaga lume, la aceeaşi oră la care serialul este difuzat la HBO în Statele Unite", a declarat Michael Lombardo, preşedinte al HBO Programming. "Va fi un sezon grozav", promite acesta.

Bazat pe seria de cărți a scriitorului american George R.R. Martin, "A Song of Ice and Fire", serialul ”Urzeala Tronurilor” a devenit chiar după primul sezon una dintre cele mai populare producţii de televiziune câștigând aprecierea publicului și criticilor de film deopotrivă.