Evenimentul Zilei > Actualitate > Sex Tape cu Jennifer Lopez. Imaginile incredibile făcute publice de fostul soț al artistei
Sex Tape cu Jennifer Lopez. Imaginile incredibile făcute publice de fostul soț al artistei

Sex Tape cu Jennifer Lopez. Imaginile incredibile făcute publice de fostul soț al artistei

Jennifer Lopez se află din nou în mijlocul unui scandal mediatic de amploare. Fostul soț al cântăreței Ojani Noa a amenințat că va publica mai multe imagini cu artista în ipostaze incendiare.

În materialul video cu pricina, cunoscuta vedetă de la Hollywood se ceartă cu mama ei în timp ce lovea un prieten. Ojani Noa și Ed Meyer sunt deciși să meargă mai departe și promit că acesta este doar începutul. Ținem să precizăm că imaginile nu au apărut încă în mediul online.

"O să producem un DVD şi deja am făcut public imagini cu J.Lo din casă. În imagini, artista apare în ipostaze provocatoare surprinse în timpul lunii de miere", a declarat Meyer, potrivit daylistar.co.uk.

Jennifer Lynn Lopez s-a născut în 24 iulie 1969, în Bronx, New York, într-o familie modestă de catolici portoricani. Jennifer mai are două surori: Lynda şi Leslie. A urmat diverse şcoli catolice şi şi-a plătit singură lecţiile de dans, când avea 19 ani. S-a înscris la colegiu, însă lucra că şi notar public, urmă cursuri de dans şi performa în cluburile din Manhattan. În 1987 a primit primul ei rol (cameo) în filmul My Little Girl.