Evenimentul Zilei > Actualitate > Cronica de cârcotaş. Huidu s-a dat în spectacol după mai multe pahare cu băutură
Cronica de cârcotaş. Huidu s-a dat în spectacol după mai multe pahare cu băutură

Cronica de cârcotaş. Huidu s-a dat în spectacol după mai multe pahare cu băutură

Cunoscutul realizator TV, Şerban Huidu se simte bine atunci când iese cu familia sau prietenii. Uneori, însă, îl mai fură peisajul şi se împrieteneşte rapid cu paharul. Recent, Huidu a fost surprins a „una mică” care a ţinut mai multe ore, până pe timp de noapte, alaturi de familie.

Orele au trecut rapid, dar Huidu s-a îngrijit de pahar care nu a fost lăsat niciodată gol. Chelnerii au fost atenţi cu vedeta şi nu l-au lăsat nicio clipă pe „uscat”, potrivit spynews.ro

De ce să rămână, până la urmă? Șerban Huidu s-a distrat de minune în compania celor dragi.

La masa lor era mare veselie, iar mai spre seară, chiar se ridică și mai merge și pe la „vecinii” de la mese… tot cu paharul în mână, evident.

Atunci când a venit momentul plecării, Șerban Huidu s-a asigurat că nu lasă nimic în urmă, așa că, înainte să se îmbrace și să părăsească terasa, și-a mai turnat din sticlă și a dat pe gât și paharul acela.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.