Printr-o postare făcută publică vineri, 16 septembrie, Daniel Savu a declarat că are „informații inedite și de un interes public cert cu privire la Mirccea negulescu, procurorul ce instrumentează dosarul Ponta-Blair”.

Iată mesajul complet:

Trebuie să anunț faptul că am primit informații inedite și de un interes public cert cu privire la Mircea Negulescu, procurorul ce instrumentează dosarul Ponta-Blair. Având în vedere amploarea națională a acestui caz, precum și datoria pe care consider că o am, atât ca parlamentar, cât și ca cetățean, de a prezenta public și transparent orice fel de detaliu îmi este adus la cunoștință, vă informez că voi publica totul, aici, pe blog

De asemenea, acesta a transmis că va face publice aceste informații începând cu data de 18 septembrie, ora 14.00.

„Datele ce mi-au fost transmise sunt importante și cred că au o valoare juridică semnificativă. Pentru acuratețea prezentării informațiilor, din motive tehnice, precizez că data postării va fi duminică, 18 septembrie, ora 14.00.

Urmează deci audio-video, capturi foto și stenograme, relevante consider eu, având în vedere că românii au dreptul la adevăr. Voi reveni duminică, 18 septembrie, ora 14.00"