Senatoarea căreia nu îi ajunge salariul de parlamentar pentru a merge la coafor face turul televiziunilor

Senatoarea căreia nu îi ajunge salariul de parlamentar pentru a merge la coafor face turul televiziunilor

După ce a declarat, pentru Evenimentul Zilei, că nu poartă aceeaşi ţinută de două ori şi că nu-i ajunge indemnizația de parlamentar pentru a merge la coafor, senatoarea PNL Steliana Miron face turul televiziunilor.

Ea a explicat la Realitatea TV că nu cheltuie mai mult la coafor decât orice altă femeie care se îngrijește și că declarația sa pentru EvZ a fost scoasă din context, însă nu a trimis un drept la replică.

"Niciodata nu mi-a fost promovată o iniţiativă (n.r. - legislativă). Nimeni nu a susţinut şi nu a făcut atâta publicitate ca pe acest subiect (n.r. - făcând referire la declaraţia ei în care precizeză că nu i-ar ajunge indemnizaţia de parlamentar pe o lună pentru a merge la coafor)", s-a plâns Steliana Miron la Antena 3.
 
În aceeași intervenție, parlamentarul a recunoscut că din toată indemnizaţia sa, adică aproape 5.000 de lei, îşi achiziţionează haine.
  • Moderator: Totată indemnizaţia dumneavoastră se duce pe haine?
  • Steliana Miron: Da. Probabil...

Potrivit declarației sale de avere, senatoarea PNL are două terenuri în Rădăuți plus o casă de locuit, dar și o mașină de lux Grand Cherokee, plus bijuterii de 50.000 de euro, cu aproape 10.000 de euro mai mult ca în urmă cu un an.

Ne puteți urmări și pe Google News