Evenimentul Zilei > Actualitate > Senatoarea căreia nu îi ajunge salariul de parlamentar pentru a merge la coafor face turul televiziunilor
Senatoarea căreia nu îi ajunge salariul de parlamentar pentru a merge la coafor face turul televiziunilor

Senatoarea căreia nu îi ajunge salariul de parlamentar pentru a merge la coafor face turul televiziunilor

După ce a declarat, pentru Evenimentul Zilei, că nu poartă aceeaşi ţinută de două ori şi că nu-i ajunge indemnizația de parlamentar pentru a merge la coafor, senatoarea PNL Steliana Miron face turul televiziunilor.

Ea a explicat la Realitatea TV că nu cheltuie mai mult la coafor decât orice altă femeie care se îngrijește și că declarația sa pentru EvZ a fost scoasă din context, însă nu a trimis un drept la replică.

"Niciodata nu mi-a fost promovată o iniţiativă (n.r. – legislativă). Nimeni nu a susţinut şi nu a făcut atâta publicitate ca pe acest subiect (n.r. – făcând referire la declaraţia ei în care precizeză că nu i-ar ajunge indemnizaţia de parlamentar pe o lună pentru a merge la coafor)", s-a plâns Steliana Miron la Antena 3.
 
În aceeași intervenție, parlamentarul a recunoscut că din toată indemnizaţia sa, adică aproape 5.000 de lei, îşi achiziţionează haine.
  • Moderator: Totată indemnizaţia dumneavoastră se duce pe haine?
  • Steliana Miron: Da. Probabil...

Potrivit declarației sale de avere, senatoarea PNL are două terenuri în Rădăuți plus o casă de locuit, dar și o mașină de lux Grand Cherokee, plus bijuterii de 50.000 de euro, cu aproape 10.000 de euro mai mult ca în urmă cu un an.