În prim-plan apare Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces direct”, care de peste 4 luni obţine audienţe-record cu Vulpiţa şi Viorel.

De fapt, de la cele două personaje vasluiene (Veronica şi Viorel Stegaru) a plecat scandalul.

Mai exact de la comportamentul extrem de agresiv pe care Viorel îl are faţă de soţia lui.

Fosta asistentă de la „Acces direct” este cea care s-a decis să deschidă Cutia Pandorei şi să dezvăluie bătăile pe care i le aplică Vulpiţei.

Luni, Emily Burghelea a cedat psihic şi a mărturisit ce se întâmplă de fapt în culisele emisiunii între Viorel şi Vulpiţa, dar şi cine ascunde marile probleme.

„Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă?

Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot”, a dezvăluit Emily Burghelea la finalul emisiunii Acces direct.

Mirela Vaida a părut surprinsă de cele auzite şi a replicat: „O agresează? Am înțeles, liniștește-te și tu.

Am înțeles, liniștește-te și tu. O să vorbesc imediat…” Asistenta tv a continuat în aceeaşi notă, vizibil marcată de violenţele la care este supusă Vulpiţa.

„Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e cu chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, a completat Emily.

Ulterior, asistenta emisiunii Acces direct a intrat în direct pe Instagram şi a spus: „Veronica mi-a zis clar, cu subiect și predicat, că este agresată de Viorel.

Mi-a arătat urmele, am încercat să semnalez chestia asta, toată lumea s-a făcut că plouă.

Nu înțeleg de ce, nu înțeleg de ce! Ei spun că nu ar fi așa, dar nu ai cum să ai ochiul vânăt și să ai ditamai vânătaia pe mână fără să te fi bătut cineva.”

Ceea ce este şi mai curios este faptul că mai-marii de la Antena 1 au luat o decizie incredibilă după dezvăluirile lansate de Emily Burghelea

„Pe Antena Play am putut vedea emisiunea fix până la partea în care Emily își dă demisia, iar acum nu mai pot accesa deloc emisiunea de azi. Foarte urât din partea lor!”, a fost mesajul primit de fosta asistentă de la Acces Direct din partea unei tinere.

„Ultima poză făcută în acest studio! DEMISIONEZ! Nu am cum să accept ce se întâmplă! Nu mi se pare normal!

E sub demnitatea umană ca o femeie să ne spună că este agresată şi noi să fim obligaţi să ne facem că plouă doar de dragul artei.

Eu nu pot să fac asta. Am zis în direct asta şi îmi asum! Chiar dacă voi fi dată în judecata. Îmi pare rău, dar nu pot să tac.

A fost o experienţă frumoasă până la un punct, când lucrurile au început să degenereze. Atât am avut de zis… La revedere!”, a transmis ulterior Burghelea.

În Art. 193 din Codul Penal se precizează că „lovirea sau orice acte de violență cauzatoare de suferințe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

Rămâne de văzut dacă autorităţile vor lua măsuri cu privire la dezvăluirile incendiare din ultima ediţie a emisiunii Acces direct, de la Antena 1.