Evenimentul Zilei > Actualitate > Secretul care a ieșit la iveală! Meghan Merkle e prinsă în scandalul marijuanei
Secretul care a ieșit la iveală! Meghan Merkle e prinsă în scandalul marijuanei

Secretul care a ieșit la iveală! Meghan Merkle e prinsă în scandalul marijuanei

Ducesa Meghan de Sussex este în centrul unui scandal, legat de consumul de marijuana, drog pe care l-ar fi servit invitaţilor la prima sa nuntă, cu producătorul de film Trevor Engelson, scrie thesun.co.uk.

Mai multe e-mailuri trimise de pe atunci unor prieteni au ajuns în presa britanică. În acele e-mail-uri actuala ducesă vorbea despre planurile ei de a oferi marijuana invitaţilor la nunta sa cu Trevor Engelson, care a avut loc în 2011, în Jamaica.

Sursa prin care e-mailurile au ajuns în presa britanică a mai declarat pentru The Sun că Meghan a ajutat la rularea ţigaretelor cu marijuana şi le-a pus filtre, înainte de a le strecura în punguţele de cadouri pentru invitaţi. Meghan ar fi cumpărat marijuana cu ajutorul unor angajaţi de la hotelul jamaican unde a avut loc nunta, scrie Mediafax.ro.

"Nu părea ceva ce ar fi făcut în mod obişnuit", a mai spus sursa pentru The Sun. "Trevor şi prietenii lui aveau cu siguranţă mai multă experienţă cu marijuana. Cred că ea era mai degrabă genul care preferă şampanie şi trandafiri. Părea aproape că nici nu ştie cum se fumează", a adăugat sursa.

Meghan s-a despărţit de Engelson în 2013, iar pe prinţul Harry l-a cunoscut trei ani mai târziu.