Gigi Becali, în vârstă de 64 de ani, respectă o dietă strictă pentru a se menține tânăr. Patronul celor de la FCSB a declarat că mâncarea sănătoasă este cheia succesului, dar și activitățile de zi cu zi. Milionarul a dezvăluit secretul său după atâta timp.
Gigi Becali este unul dintre cele mai admirate personaje din România. Acesta urmează să facă frumoasa vârstă de 64 de ani, iar fanii s-au întrebat care este secretul său. Liderul FCSB nu îmbătrânește deloc, iar mâncarea sănătoasă l-ar tine veșnic tânăr.
Becali a povestit că mănâncă doar produse ecologice din gospodăria proprie. Acesta a explicat că o dietă echilibrată te ține departe de bătrânețe. Cu toate astea, patronul FCSB este conștient că nu mai arată ca acum 20 de ani.
„Inima mea are putere de tinerețe, dar, dacă stau și mă concentrez la vârstă, nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra și puternică, el deja se mai înmoaie, mușchii.
Eu cred că e de la mâncare, mănânc foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tai eu animalul, dacă nu tai eu vițelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul și nu mănânc deloc mezeluri. Dimineață mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliță, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă și brânză, carne rar”, a povestit Gigi Becali, la PRO X.
Dieta lui Gigi Becali
Acesta a subliniat că brânza nu trebuie să lipsească din viața oamenilor.
„Mănânc doar branză făcută de mine și o mănânc cu orice: cu piersici, cu cireșe, compot, pepene, ciorbă, muștar, porumb, orice, orice! Brânză la fiecare masă și cu orice, acesta e meniul meu. Nu poate nimeni să mă jignească spunându-mi că sunt cioban, deoarece recunosc chiar eu că sunt din familie de oieri. Dar e o diferență, eu nu eram cioban, ci patron de oi și mă îmbrăcam și pe atunci cel mai elegant din București”, declara Gigi Becali într-o emisiune tv, conform gsp.ro.
Gigi Becali a povestit și ce mănâncă dimineața un jucător FCSB:
-suc natural portocale - suc sfeclă roșie - tipuri de cereale: ovăz, granola, musli, ciocolată, porumb, cini minis - tipuri de lapte: vacă, migdale, soia, cocos - iaurt natural, iaurt cu fructe, chefir, sana - tipuri de semințe și fructe uscate: migdale crude, caju crud, semințe dovleac, miez de nucă crud, merișoare, prune uscate, goji - avocado, fructe de pădure - legume diverse: roșii, castraveți, măsline - tipuri de ouă: ochiuri românești (poșate la abur), ouă fierte la 5 și 8 minute, la comandă, ochiuri sau omlete cu diferite adaosuri de legume - tipuri de brânzeturi: capră, vacă, cremă almette, brânză topită, brânză soia tofu, cașcaval - zacuscă din legume, pateu vegetal și de porc - mezeluri - pâine