Evenimentul Zilei > Monden > Secretul dureros al lui Mihai Constantinescu. Cum a fost umilit de Dorian Popa și Alex Velea
Secretul dureros al lui Mihai Constantinescu. Cum a fost umilit de Dorian Popa și Alex Velea

Secretul dureros al lui Mihai Constantinescu. Cum a fost umilit de Dorian Popa și Alex Velea

Modestie până în ultima clipă. Așa poate fi definită viața lui Mihai Constantinescu. Deși melodiile lui au fost fredonate de milioane de români, timp de zeci de ani, artistul era extrem de modest atunci când își negocia onorariile pentru spectacole.

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constatinescu a murit, marți, 29 octombrie, la Spitalul Floreasca din Capitală, după un al treilea stop cardio- respirator suferit după data de 13 mai când soția sa l-a găsit inconștient. Artistul va rămâne în memoria tuturor celor care au iubit și iubesc muzica ușoară ca un mare cântăreț și un compozitor talentat.

Puțini sunt cei care știu însă câți bani cerea artistul pentru a cânta la un eveniment.

Onorariul pe care Mihai Constantinescu îl pretindea pentru un show era de numai 4.500 de lei, mai puțin de 1.000 de euro, o sumă ridicolă în comparație cu cotațiile altor artiști de pe scena muzicală românească. Ca o comparație, scrie Cancan.ro, Alex Velea are un tarif de 20.000 de lei, Lidia Buble cere 12.000 de lei, iar Dorian Popa 7.200 de lei pentru un show.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: