Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Secretul din spatele dansurilor lui Victor Slav cu Ilinca Vandici. De la cineva a învățat prezentatorul TV „prizele” și tot felul de piruete
Secretul din spatele dansurilor lui Victor Slav cu Ilinca Vandici. De la cineva a învățat prezentatorul TV „prizele” și tot felul de piruete

Secretul din spatele dansurilor lui Victor Slav cu Ilinca Vandici. De la cineva a învățat prezentatorul TV „prizele” și tot felul de piruete

Telespectatorii emisiunii „Bravo, ai stil!” au parte, în fiecare ediție, de câte o scurtă coregrafie cu Victor Slav și Ilinca Vandici. Deși pare că cei doi se antrenează ore întregi cu un coregraf profesionist, ei bine totul este natural, improvizat, iar totul se datorează fiicei lui Victor, care îl supune acasă unor diferite poziții de dans, de multe ori chiar complicate.

În timp ce mulți pun pe seama experiențelor cu dansul al celor doi prezentatori TV, ambii fiind concurenți la o emisiune de dans, iar Victor chiar a prezentat una în domeniul, se pare însă că execuția impecabilă a prizelor se datorează Sofiei, care de când a mai crescut îl pune pe tatăl ei să danseze împreună balet, aerobic și tot felul de dansuri care implică ridicatul și învârtitul în aer.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/12

Deocamdată de toate aceste ambilități coregrafice se bucură doar Ilinca Vandici, căci Raluca Bădulescu, oricât de mult susține că și-ar dori, nu își face curaj să se avânte în brațele lui Victor. „Totul vine natural, nu repetăm înainte, ci urmărim patern-ul acesta de reality, inclusiv coregrafiile noastre. În proporție uriașă este pură improvizație, dar uite că ne descurcăm. Vă imaginați cum ne-ar ieși dacă am și repeta înainte aceste coregrafii?”, ne-a povestit amuzat Victor, care ne recunoaște în același timp că „vinovată” pentru aceste prize și piruete este nimeni alta decât Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu.

„Perioada noastră de joacă presupune și astfel de lucruri, mișcări de balet, ridicări, învârteli…Da, ne distrăm copios de fiecare dată”.

Speră să plece la munte cu fiica lui

După o perioadă în care n-a mai fost implicat în niciun proiect de televiziune și s-a dedicat unor afaceri, Victor Slav s-a trezit pe final de 2021 că are un program extrem de aglomerat. Cu toate acestea nu se plânge, ba mai mult mărturisește că experiența de atâția ani în televiziune l-a învățat cum să-și gestioneze timpul astfel încât să fie o prezență constantă în viața fiicei sale. Din păcate, din cauza crizei sanitare și a restricțiilor impuse de pandemie nu o poate duce pe Sofia în nicio vacanță într-un loc călduros, însă se vor bucura de câteva zile împreună, la munte, în zăpadă.

„Este o perioadă destul de aglomerată, dar zic eu că fac față cu brio tuturor provocărilor. Fimăm foarte mult pentru „Bravo, ai stil! Celebrities”, așa că acele zile mi le dedic exclusiv pentru filmări. Weekend-ul este pentru relaxare, încercăm să îl avem ocupat doar pentru activități strict pentru noi, pentru familie. Și site-ul de parfumuri îmi ocupă foarte mult timp, dar merge bine, sunt multe comenzi, mai ales în perioada aceasta. Găsesc loc pentru familie, pentru mine, pentru activitatea profesională. Din păcate nu am programt nimic pentru vacanță. Perioada este destul de dificilă, atâtea restricții, astfel că este destul de greu să te gândești să îți faci planuri de vacanțe peste hotare. Probabil vom merge undeva aici la munte, dar va fi ceva spontan, nu planificăm nimic momentan”, a mai declarat Victor pentru Evenimentul Zilei.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.