Anchetatorii care au preluat cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară au audiat o femeie din comuna Aroneanu care nu ar fi nimeni alta decât amanta lui Codrin Nicoară, informează bzi.ro

Amanta, complice?

Cu această femeie, soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară avea o relație de ceva vreme, o relație de care artista știa. Este greu de spus în acest moment de ce a acceptat artista să mai locuiască sub același acoperiș cu soțul său, care avea o relație extraconjugală.
Apropiații ei spun că Nicoară nu se ascundea să aibă un comportament deplasat cu mezzosoprana chiar și în public. Au existat cazuri în care femeia a fost pusă la punct de față cu prietenii sau rudele. Probabil că toate aceste aspecte i-au făcut pe anchetatorii ieșeni să deschidă un dosar penal pentru tentativă de omor
După ce s-a zvonit că ar fi băut, deși apropiații susțin că nici vorbă de așa ceva, mezzosoprana nefiind o consumatoare de alcool, și apoi învinuit a fost soțul ei, care ar fi dus-o în pat și abia după opt ore artista a ajuns la spital, un o femeie intervine în anchetă.

Femeia a fost audiată de anchetatori

Apropiaţii spun că ar fi chiar amanta lui Codrin Nicoară, soțul Mariei. Relația ar dura de ceva vreme, mai mult, chiar Maria Macsim Nicoară ar ști. De altfel, apropiații cuplului au dezvăluit că mezzosoprana și Codrin nu mai dormeau în același pat, iar Maria nu era decât „o colegă de casă de care putea să-și bată joc”.

Maria Macsim Nicoară, internată în stare gravă la Neurochirurgie din Iași, dar starea ei medicală nu este deloc bună. Medicii de acolo au subliniat că totul depinde de organism, însă spun că un lucru trebuia făcut imediat după ce artista a căzut pe scări și s-a lovit la cap. Mai mulți factori agravanți au fost îndepliniți din momentul în care mezzosoprana a căzut pe scări și până a ajuns la spital, tocmai de aceea starea medicală a Mariei Nicoară este foarte gravă, scrie Ziarul de Iași. Ea se află în comă, mai mult, organele ar fi început să cedeze.

Ce nu se leagă în toată povestea cu incidentul

Până acum, Codrin Nicoară este considerat martor, iar varianta accidentului rămâne deocamdată în picioare. Între timp se pune întrebarea:  De ce a stat Codrin Nicoară timp de opt ore cu soția sa în stare critică în casă? Plecând de la asta, apropiații Mariei Macsim Nicoară au lansat mai multe ipoteze, unele fiind de-a dreptul șocante.

A ținut-o intenționat atâtea ore?

Dacă el spune sau nu adevărul, rămâne de văzut. În familiile celor doi soți lucrurile sunt împărțite. Toată familia lui Nicoară crede în varianta accidentului, iar familia mezzosopranei nu. Singurii care pot face lumină în acest caz sunt anchetatorii, potrivit sursei menţionate.