Vestea că Teo Trandafir ar putea părăsi Kanal D în urma audiențelor slabe obținute de emisiunea „Teo Show” a produs agitație în media. După investiții semnificative făcute în grila de toamnă, conducerea Kanal D este nemulţumită de rezultate.

Astfel, în ultima lună, mai multe producții ale trustului turcesc au fost rebugetate, iar altele chiar au dispărut din grilă, cum s-a întâmplat cu „Draga mea prietenă”.

Revenirea lui Teo Trandafir în televiziune s-a făcut pe bani grei, dar emisiunea sa face audiențe de 2-3 puncte de rating.

Ce spune Kanal D

Teo Show este în continuare în grila Kanal D și îi invităm pe telespectatori să urmărească emisiunea, de la 16.45. Televiziunea este o industrie foarte dinamică și încercăm în permanență să optimizăm grila de programe pentru a le oferi telespectatorilor ceea ce își doresc”, se anunță într-un comunicat emis de Kanal D, ce lasă deschisă orice opțiune. Surse ale postului au confirmat că s-a luat în calcul ca show-ul să fie mutat în locul matinalului „Draga mea prietenă”.

Sub media stației

Agitație mare la Kanal D, unde conducerea a luat la bani mărunți mai multe emisiuni ce au debutat în toamnă. Printre acestea și „KidSing”, formatul internațional achiziționat de televiziunea trustului Dogan, care spera la un share de 10%. Dacă la cea de-a doua ediție unicul show dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor ajungea, conform datelor furnizate de Kantar Media, la aproximativ 500.000 de telespectatori pe minut, în următoarele săptămâni „KidSing” a scăzut sub media stației. Nici mutarea show-ului în seara de duminică, după „Ochii din umbră”, emisiune ce are, la nivel național, 1,7 milioane de telespectatori pe minut, n-a fost de ajutor. „KidSing” abia a atins o medie de 320.000 de români. Surse din Kanal D au mai dezvăluit că printre emisiunile vizate se numără și „Diskote-K”. Printre emisiunile de succes se numără „Norocul îți bate la ușă”, cu Mihai Călin, show ce s-a lansat la sfârșitul lunii octombrie și a obținut audiențe bune.

Suleyman, la final

În ceea ce privește grila de primăvară, Kanal D îl va înlocui pe „Suleyman Magnificul”, serial ce se termină la sfârșitul lunii noiembrie, cu un nou serial turcesc, iar postul își pune mari speranțe în emisiunea lui Cătălin Botezatu.