Evenimentul Zilei > Actualitate > Schimbări de ultim moment pentru români. News Alert
Schimbări de ultim moment pentru români. News Alert

Schimbări de ultim moment pentru români. News Alert

Digi şi Discovery încep anul în forţă. Vor lansa în Romania cel mai popular post de peste hotare: HGTV.

Contractul semnat recent între Digi România și Discovery va oferi, de asemenea, abonaţilor Digi posibilitatea să urmărească în continuare posturile Discovery Channel, TLC, Travel Channel, Eurosport 1 şi Eurosport 2, se anunţă pe site-ul oficial DigiRomania.ro.

Comunicatul vine la scurt timp după ce au fost lansate informaţii privind compania Telekom care va elimina din grila de programe posturile Animal Planet, Animal Planet HD, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery Showcase HD, DTX, DTH HD, Eurosport, Eurosport HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 360, ID Xtra, ID Xtra HD, Food Network, Food Network HD, TLC, Travel Channel, Travel Channel HD, nereuşind să ajungă la un acord cu Discovery.

Vă prezentăm comunicatul cu vestea cea mare:

„Suntem încântați să extindem parteneriatul strategic cu Digi și să aducem împreună HGTV pe piața din România, pe lângă oferta de conținut din portofoliul actual. Emisiunile HGTV s-au bucurat de un succes real în rândul telespectatorilor, conținutul fiind testat anul acesta pe TLC, iar rezultatele au fost impresionante. Începând cu 2020, ne dorim să creștem popularitatea acestui brand nou, să îl aducem cât mai aproape de telespectatori, și suntem fericiți că am găsit în Digi un partener de încredere pentru a sprijini acest efort comun. În același timp, vom continua să creștem portofoliul deja existent, cu scopul de a alimenta pasiunile oamenilor în cât mai multe domenii: aventură și supraviețuire, meserii extreme, familie și relații, cazuri medicale extreme sau călătorii. Toate acestea, alături de angajamentul nostru de a difuza cele mai spectaculoase competiții de fotbal – English Premier League și FA Cup, cele mai apreciate turnee de tenis – Grand Slams și ATP – și cea mai complexă experiență a Jocurilor Olimpice”, a declarat Andrey Stoychev, VP of Business Development, Distribution, Sports & Commercial, Discovery CEEMCA.

⃰ HGTV și Eurosport 2 vor fi disponibile doar în pachetul digital, Discovery, Travel Channel, TLC și Eurosport 1, atât în pachetul digital, cât și în analogic, mai notează sursa menţionată.

Programele rețelei cuprind seriale originale, produse canadiene, americane precum și o selecție de programare pentru renovarea locuinței.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: