Astfel, în locul noului premier, PNL a decis ca de campania prezidențială să se ocupe Dan Motreanu, a anunțat europarlamentarul Rareș Bogdan, într-o intervenție telefonică la emisiunea „Dosar de politician”, de pe B1 TV.

„În această seară am hotărât un nou șef de campanie pentru președintele Iohannis. Acesta este Dan Motreanu. Eu rămân în continuare pe strategii și purtător de mesaj. Robert Sighiartău cu Siegfried Mureșan se ocupă de organizare. La noi lucrurile sunt foarte clare”, a spus Rareș Bogdan.

El a explicat reorganizarea din tabăra liberală pentru continuarea campaniei lui Klaus Iohannis, după ce multe „nume grele” din partid au intrat în guvern.

„Ludovic Orban, președintele PNL, premier al României, cu echipa sa se ocupă de guvernare, pentru că Românioa trebuie să fie guvernată, trebuie să aibă alegeri libere, alegeri corecte și bine organizate. La partid, pentru continuarea campaniei prezidențiale și pentru ziua de vot nu se mai ocupă cei care au intrat în guvern, pentru că ei se ocupă astăzi de toată România”, a declarat Rareș Bogdan.

„Atunci, președintele Iohannis va fi însoțit de Dan Motreanu, de Rareș Bogdan, de Robert Sighiartău, de Sigfried Mureșan, de Alina Gorghiu. ne-am împărțit treburile. Colegii noștri care au intrat în guvern și Ludovic Orban administrează trebuirile unei țări lăsate în derivă de PSD”, a încheiat europarlamentarul PNL.