Evenimentul Zilei > Social > Scenele care cutremură România. Ce le-a făcut bestia cu chip de om acestor câini
Scenele care cutremură România. Ce le-a făcut bestia cu chip de om acestor câini

Scenele care cutremură România. Ce le-a făcut bestia cu chip de om acestor câini

Un bărbat din Babadag a maltratat cu o cruzime rar întâlnită niște câini pe străzile orașului, lucru semnalat de medicii de la un cabinet veterinar.

Scene de o cruzime rară pe străzile orașului Babadag, din județul Tulcea, un bărbat atacând niște câini în mod bestial. Medicii de la o clinică veterinară din localitate au anunțat pe Facebook întâmplarea, semnalând că au încercat să salveze niște câini care au fost aduși în stare gravă de o localnică.

Un  bărbat a omorât un câine și a rănit un altul, după ce i-a vânat cu arbaleta pe străzile orașului. Localnicii din Babadag au asistat la unele scene de groază,potrivit /știri.tvr.ro.

Bărbatul care a comis aceste fapte pline de cruzime nu a fost încă identificat. Femela,care avea trei pui, a murit după ce bărbatul i-a perforat cutia toracică. Puii ei au rămas în cabinetul veterinar,  doctorii făcand apel la localnici să îi adopte.

Al doilea câine a fost stabilizat de doctori după ce săgeata arbaletei i-a perforat traheea.Al treilea câine, care nu a fost atins de săgeți, a fost dus la cabinet extrem de speriat.

Veterinarii și femeia care a găsit câinii au făcut un apel public către locuitorii orașului să se mobilizeze și să încerce să îl găsească pe bărbatul care a omorât câinii.