Tânăra a declarat că banii, strânși în urma unei strîngeri de fonduri, vor urma să ajungă la copiii bolnavi săptămâna viitoare.

În replică, Simona Gherghe i-a cerut ca donațiile să ajungă cât mai repede, dar tânăra s-a ridicat de pe canapea și a plecat din studio.

„Chemaţi poliţia, să nu plece din sediu. Să nu iasă din sediu, sunaţi la 112, este un caz de fraudă, femeia asta vrea să-şi însuşească nişte bani. Nu se poate aşa ceva. Acum, să chemăm poliţia, să facem ceva”, a spus Simona Gherghe, informează cancan.ro.

EVZ a scris pe larg despre acest subiect, vorbind cu tatăl uneia dintre fetițele bolnave.

L-am întrebat pe tatăl uneia dintre fetițele bolnave, aflat în această situație, ce s-a întâmplat. Iulian Juncu, din județul Neamț, tatăl Adelinei Ioana, diagnostă cu leucemie acută mieloblastică la doar 10 ani, ne-a relatat că a fost contactat de Florentina Gavrilă, despre care știe că este din Constanța și locuiește în Milano, Italia. „Mi-a spus că a trecut și ea prin această experiență cumplită și s-a oferit să ne ajute”, a povestit Iulian Juncu.

Omul ne-a mărturisit că nu știa cum se procedează cu strângerea de fonduri pe Facebook, dar a crezut-o pe tânără, fiind în situația disperată de a găsi un tratament în străinătate. „La Iași, unde a fost internată la sfârșitul anului 2019, nu aveam nicio șansă. Cred că o pierdeam până acum. Am dus-o la Roma, acolo unde medicii s-au străduit să stopeze efectele infecțiilor luate din spitalul din Iași. Acum, este în stare stabilă, dar nu au mai venit banii strânși de la oameni”, ne-a spus Iulian Juncu.