Evenimentul Zilei > Monden > Scene incredibile la PRO TV! Ce au putut să facă vedetele din Las Fierbinţi? Nimeni nu şi-ar fi putut imagina
Scene incredibile la PRO TV! Ce au putut să facă vedetele din Las Fierbinţi? Nimeni nu şi-ar fi putut imagina

Scene incredibile la PRO TV! Ce au putut să facă vedetele din Las Fierbinţi? Nimeni nu şi-ar fi putut imagina

Scene incredibile în direct la PRO TV. S-a aflat ce au făcut vedetele din Las Fierbinţi. Nimeni nu şi-ar fi imaginat astfel de lucruri. În seara aceasta, Giani şi Celentano vor avea parte de o schimbare totală. Nimeni nu s-ar fi gândit la ce vor recurge cele două personaje.

În seara aceasta, în serialul Las Fierbinți de la PRO TV, Dorel se duce la filarmonică să se angajeze pianist, dar înainte de toate dă o probă cu Bobiță să-și demonstreze talentul.

Revelația lui Giani

Celebrul personaj din serialul Las Fierbinți, Giani. s-a gândit și a pus rotițele în mișcare. Vrea să își facă firmă, companie de la care dorește să fie „scutită” și să nu plătească TVA. Singurul impediment avut în tot acest demers e numele, dar, în final, îl alege pe cel mai bun: Giani Orlando SRL. Însă nu e singura firmă nou înființată, apare și competiția, Nicu Rață SRL.

Celentano, sperietură de proporții

Celentano se trezește din beție și descoperă cu stupoare că lângă el, în pat, e o femeie.

Ce mi se întâmplă mie e la titlul emisiunii Șoc și groază. De ce eu, de ce? Sunt hotărât, plec la capătul pământului, mie mi-e rușine să mă mai uit în ochii mei. Mai bine mă trezeam mort. Mă duc în Austria, la canguri.

Cine este femeia care îi provoacă lui Celentano toată această stare, aflăm în seara aceasta, de la 20:30, în Las Fierbinți.

Teoria lui Robi

Robi descoperă ceasul bun, diferit de cel rău, care îi aducea numai ghinioane, printre care așteptarea serialului de seara. Ceasul obișnuit nu reflecă realitatea din teren și intervine flerul lui de polițist să-i rezolve problemele. Norocul lui este că mai are o mână liberă, pentru ceasul bun. Teoria lui e complexă, iar Dalida și Vasile încearcă cu greu să o înțeleagă.

Las Fierbinți aduce comedia în casele românilor, în fiecare miercuri și joi, de la 20:30.