Evenimentul Zilei > International > Scene de groază în Italia. Doi copilași și un vârstnic, uciși în parc. Criminalul s-a baricadat într-o casă
Scene de groază în Italia. Doi copilași și un vârstnic, uciși în parc. Criminalul s-a baricadat într-o casă

Scene de groază în Italia. Doi copilași și un vârstnic, uciși în parc. Criminalul s-a baricadat într-o casă

Un tânăr cu probleme de natură psihică a atacat trei persoane într-un parc din Italia.

Trei persoane au fost ucise, duminică, 13 iunie, în Ardea, o localitate din apropierea Romei. Un tânăr în vârstă de 34 de ani, cu probleme psihice, i-a împușcat mortal.

Doi minori, unul în vârstă de cinci ani și altul în vârstă de zece ani, au fost împușcați mortal, alături de un vârstnic de 74 de ani, într-un parc din consorțiul Colle Romito. Primele informații susțin că atacatorul ar avea probleme de natură psihică.

El a deschis focul în parc, a tras mai multe focuri de armă și a fugit. Autoritățile au anunțat că infractorul s-a baricadat într-o locuință. Oamenii legii, alertați în legătură cu evenimentul nefericit, s-au deplasat la fața locului și au încercat să negocieze cu tânărul bărbat pentru a ieși din casa în care se afla.

Organele de Poliție nu au reușit să-l convingă, însă, să le permită să intre sau să iasă din proprie inițiativă din imobilul în care se afla. Tânărul s-a sinucis, conform primelor informații. Agenții au auzit o împușcătură în interiorul casei, iar când au intrat, l-au găsit pe atacator mort, potrivit stiridiaspora.ro.

Un român a fost ucis sub ochii îngroziți ai trecătorilor

În luna mai, autoritățile italiene au anunțat că un român, în vârstă de 38 de ani, a fost ucis cu bestialitate de un italian pe fondul unor discuții contradictorii. Crima s-a petrecut sub privirile îngrozite ale trecătorilor.

Potrivit anchetatorilor, crima a avut loc joi seară pe o pistă de biciclete de pe malul râului Tibru, lângă Ponte Sisto, în centrul Romei. Italianul, un bărbat de 45 de ani, era însoțit de un câine rasa Labrador s-a luat la ceartă cu românul care circula pe bicicletă. Agresorul l-a atacat pe român cu pumnii și picioarele, apoi și-a asmuțit și câinele împotriva victimei. După ce l-a ucis pe român, italianul s-a făcut nevăzut.

Potrivit autorităților, cei doi nu aveau un domiciliu stabil, fiind oameni fără un acoperiș deasupra capului. Românul de 38 de ani, al cărui nume nu a fost făcut încă public, mergea pe bicicletă, atunci când a fost oprit de Massimo Galioto, un italian care a mai fost cercetat și achitat în trecut de acuzația de omor.