Evenimentul Zilei > Monden > Scânteia care va reaprinde un scandal uriaș. Unde vrea Florin Salam să-și îngroape fratele
Scânteia care va reaprinde un scandal uriaș. Unde vrea Florin Salam să-și îngroape fratele

Scânteia care va reaprinde un scandal uriaș. Unde vrea Florin Salam să-și îngroape fratele

Familia manelistului Florin Salam trece prin clipe grele, după ce fratele acestuia, Nelu Stoian, a murit vineri seară la spital, acolo unde era internat cu Covid-19.

Potrivit unor surse din apropierea familiei, Florin Salam are de gând să-l îngroape pe Nelu Stoian în Cimitirul Berceni 2, acolo unde este înhumată și Fănica (foto), fosta soție a artistului, care și-a pierdut viața în 2009.

Nelu Stoian a murit vineri seară, la Spitalul Matei Balș din Capitală, acolo era internat în stare gravă, la Terapie Intensivă, după ce a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Fratele lui Florin Salam era internat de circa două luni de zile. Cu o zi înainte, soția lui Nelu Stoian le-a cerut medicilor să-i permită să-l viziteze, ea fiind ultima persoană care i-a fost alături la Terapie Intensivă înainte să se stingă din viață.

„Eu de aici nu mai scap, să știți”, „Nu fac nimic pentru mine”, „Faceți ceva să mă scoată de aici” sau „Ajută-mă”, au fost doar câteva dintre mesajele trimise de către Nelu, în timp ce se afla internat la Spitalul Matei Balș.

Fostul cumnat, acuzații grave: „A omorât-o pe Fănica!”

Fostul său cumnat, fratele fostei neveste Fănica, Florin Albu, a lansat mai multe acuzații extrem de grave la adresa manelistului.

Acesta a afirmat că perosana care a îmbolnăvit-o pe fosta nevastă a manelistului este Nuți, sora artistului, amintind de o întâmplare care a avut loc atunci când aceasta era doar o adolescentă.

„Femeia asta (n.r. – Nuţi, sora lui Florin Salam) este femeia care a omorât-o pe Fănica, pe mama lui Betty şi a lui Dani, pe nevasta lui Florin Salam. Fănica fiind mică, avea 15, 16 ani, a corupt-o şi a injectat-o cu seringa ei, ea deja având hepatita C.

Florin Salam m-a chemat la el şi mi-a spus că trebuie să mă cunun cu sora lui neapărat, eu fiind căsătorit cu nevasta mea, aveam copilaşii mei. Şi l-am întrebat: <<De ce să mă cunun eu cu sora ta?>>. Mi-a spus exact aşa: <<Te duci şi te cununi cu sora mea neapărat ca să poate să ia numele tău pentru că altfel nu mai poate părăsi ţara pentru a merge după Fabian>>”, a mărturisit Albu, potrivit spynews.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: