Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu mare în lumea manelelor! A murit de Covid-19!
Doliu mare în lumea manelelor! A murit de Covid-19!

Doliu mare în lumea manelelor! A murit de Covid-19!

Fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian, a murit în această seară la spital de Covid-19.
Fratele manelistului Florin Salam se afla în internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase „Matei Bals” din Capitală. Nelu Stoian s-a infectat cu noul coronavirus acum două luni.
Internat de două luni din cauza Covid-19, fratele lui Florin Salam a murit  la spital. Familia i-a fost alături în tot acest timp și Florin Salam chiar a făcut un apel public atunci când nu mai știa nimic despre starea sa de sănătate.
VIDEO! Pe Florin Salam il stie toata lumea, dar uite cum canta fratele manelistului! Ion Stoian face si el senzatie pe la nunti si botezuri: "Vocea lui Nelutu e miere de albine!" -

Nelu Stoian suferea de alte boli cronice

Soția lui Nelu Stoian îl vizita ori de câte ori specialiștii de la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” îi dau voie, a dezvăluit una dintre rude.
Nelu Stoian avea diabet Fratele lui Florin Salam suferea de diabet și de obezitate, era cardiac, iar complicațiile apărute după ce a contractat virusul SARS-CoV-2 i-au fost, din nefericire, fatale.   Până în ultima clipă, familia a crezut într-un miracol.
„Noi spunem în continuare că totul va fi bine, pentru că va fi bine, așa credem noi. Soția lui Nelu l-a vizitat, este tot acolo, mai multe nu putem spune, așteptăm în continuare o minune”, a declarat una dintre rudele apropiate ale manelistului,  informează Cancan.
Declarații despre Nelu a oferit și Adriana Bahmuțeanu, o prietenă foarte apropiată a familiei lui Florin Salam. Ea a mărturisit că familia bărbatului și-a dorit foarte mult să îl ia acasă pe Nelu, însă medicii nu au fost de acord pentru că starea lui era una deosebit de gravă.
„Familia lui Florin își dorește să-l ia acasă pe Nelu, dar medicii nu sunt de acord. În ultimele zile, parcă s-a mai ameliorat starea lui, dar rămâne tot gravă. Oricum, medicii au zis că sunt rezervați în ceea ce privește revenirea lui Nelu, așa că acum toată lumea speră într-o minune”, a spus vedeta.

Din păcate nu s-a îndeplinit dorinţa și bărbatul a decedat în această seară, după două luni de luptă grea cu această boală care a luat viețile a peste patru mii de români.