La doar cîteva minute după ce Cîțu a scris pe pagina sa de Facebook că este încântat de faprul că Standard & Poor’s nu va crește ratingul de țară, Teodorovici a reacționat tot pe o rețea de socializare, jignindu-l, din nou, pe ministrul Finanțelor.

„Ministrul “meta-gaură” trage linie după linie peste economie, doar, doar se va alege praful de tot.

În noua viziune a guvernului “praf” sunt absolut normale derapajele anormale de la cursul de schimb, deficitul bugetar, datoria publică și consecințele imediate prin revizuirea negativă a perspectivei asupra României de către Standard & Poor’s sau deschiderea în scadere alarmantă a Bursei de Valori București, la doar o lună de zile distanță de la evaluarea de perspectivă stabilă pe care o publicase Agenția de rating Fitch. Toate acestea sunt doar un preambul pentru ceea ce va urma după sărbători.

Tocmai de aceea, nu trebuie să ne îngrijorăm pentru că, nu-i așa, chiar dacă eșuam, măcar o facem sub auspiciile unui președinte normal, care conduce un guvern al normalității și ne garantează un eșec la fel de normal!

Așadar, să nu ne luăm nasul la purtare, ci să inspirăm adânc și cu încredere praful în ochi pe care ni-l aruncă guvernul “praf” și ministrul “meta-gaură”!”, a scris fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, pe pagina sa de Facebook.

Cu câteva zile în urmă, la sfârșitul moțiunii împotriva ministrului, pe holurile Parlamentului, chiar în fața presei, Teodorovici i-a strigat lui Câțu: „Trage o liniuță la Guvern! Trage o liniuță puternică, puternică. Vezi că iese praful de la nas”.