Prinţul Harry este bun prieten cu Fidelio Cavalli care a fost acuzat recent că este implicat în transportarea unei mari cantităţi de cocaină, informează Agerpres, citând National Enquirer. Astfel, conform sursei citate, Cavalli a închiriat un avion privat pe care l-ar fi folosit pentru traficarea cocainei.

"Regina este furioasă şi ruşinată", conform unei surse citate de starpulse.com. Deocamdată nu este clar dacă prinţul Harry a fost implicat în vreun fel în această afacere sau dacă numele său este menţionat doar pentru că este prieten cu unul dintre suspecţi.

"Majestatea sa este furioasă că prinţul Harry are astfel de prieteni implicaţi în afaceri cu droguri şi i-a cerut acestuia să-şi revizuiască cercul de prieteni", conform sursei citate. Publicaţia National Enquirer subliniază însă că nu există nicio dovadă că prinţul Harry ar fi implicat şi că probabil acesta nici măcar nu ştia cu ce se ocupă Fidelio Cavalli.

Prinţul Harry şi Fidelio Cavalli au avut o relaţie apropiată în cursul anului 2014, când şi-au petrecut împreună vacanţa pe un iaht. De atunci ei au mai participat la câteva meciuri de polo călare împreună. Iar cum apetitul pentru petreceri al prinţului Harry este arhicunoscut, mulţi se întreabă dacă un astfel de anturaj nu-l va atrage pe un drum greşit.

Acesta nu ar fi primul scandal în care este implicat prinţul Harry. În 2012, acesta a fost fotografiat în Las Vegas gol puşcă, jucând biliard în compania a şase tinere.