Evenimentul Zilei > Politica > Scandal uriaş la Cluj! Noua Dreaptă către USR: „Sataniştilor! Boc vă dă 7-0”
Scandal uriaş la Cluj! Noua Dreaptă către USR: „Sataniştilor! Boc vă dă 7-0”

Scandal uriaş la Cluj! Noua Dreaptă către USR: „Sataniştilor! Boc vă dă 7-0”

Scandal incredibil la Cluj unde s-a lăsat cu vorbe grele la adresa membrilor USR.

Cei de la Noua Dreaptă Cluj au strigat celor de la USR: ”Pedofililor, sataniștilor! Boc vă dă 7-0”.Deputatul Emanuel Ungureanu a replicat:  Sunt ai lui Boc, de la PNL.

Câțiva membri de la Noua Dreaptă, în frunte cu luptătorul Călin Mărincuș, i-au atacat pe membrii USR Cluj, în frunte cu deputatul Emanuel Ungureanu, la o acțiune electorală din cartierul Edgar Quinet. Mărincuș și cei din Noua Dreaptă cu strigat după cei de la USR ”sataniștilor și pedofililor”, iar lui Ungureanu i-au spus ”Satanel Ungureanu”, avertizându-i pe cei de la USR că Boc le va da ”7-0”, scrie Știri de Cluj.

Campania electorală la Cluj s-a lăsat cu scandal, mai jos vă redăm întreaga poveste:

Ieri, în jurul orei 18.30, am organizat o întâlnire cu vecinii mei de pe strada Edgar Quinet din Cluj-Napoca. Locuiesc în Cartierul Edgar Quinet de 11 ani. Sunt probleme foarte mari pe strada noastră: nu avem trotuare, iluminat public, sistem de colectare a apelor pluviale, locuri de joacă decente, punctele gospodărești sunt foarte prost organizate. În jurul orei 18.50 am început întâlnirea care a fost tulburată imediat de 5 indivizi puși pe scandal”.

Imaginile video le puteţi urmări AICI

Ne-am retras imediat, împreună cu vecinii mei în parcarea de lângă blocul 55 pentru a evita un conflict cu cei pe care i-am identificat ca fiind parte dintr-o mișcare extremist naționalistă cultivată la Cluj de unii politicieni lipsiți de scrupule.

Acești rasiști, antisemiți, au fost autorizați de primăria Cluj-Napoca,să își reverse ura și xenofobia în mai multe evenimente aprobate de Emil Boc chiar în centrul Clujului. Indivizii din imagine ne-au apostrofat folosind cuvinte ca, pedofili, sataniști și alte expresii care nu pot fi reproduse.

Urletele celor 5 ne-au însoțit și în locul unde ne-am retras cu vecinii uluiți de comportamentul huliganic al fanilor naționaliști extremiști ai lui Boc. Am sunat la secția 4 de Poliție care s-a prezentat cu promptitudine și ulterior i-a identificat pe doi dintre scandalagii.

După cum veți putea urmări în imaginile filmate de mine, când doi dintre cei 5 fani ai lui Boc au fost opriți de Poliție, au încercat să-și ferească fețele să nu fie recunoscuți public, deși la întâlnirea cu vecinii mei, ne-au filmat și ne-au jignit în fel și chip, fără ca cineva dintre vecinii mei să riposteze”, a spus Emanuel Ungureanu.

”Cel care a ordonat din umbră această mizerie, Daniel Buda, șeful PNL Cluj-Napoca, l-a premiat pe cel care a executat misiunea, Cristian Ciută, cu un loc de consilier județean pe listele PNL Cluj”, a relatat Ungureanu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: