Evenimentul Zilei > Monden > Scandal uriaș în lumea muzicii! Tâlhărit și cu mașina vandalizată
Scandal uriaș în lumea muzicii! Tâlhărit și cu mașina vandalizată

Scandal uriaș în lumea muzicii! Tâlhărit și cu mașina vandalizată

Interlopii care, în urmă cu câteva săptămâni, l-au înjurat pe Florin Salam au recidivat. După ce a făcut show la o nuntă în Roșiori, cunoscutul manelist Relu Puștiu a fost tâlhărit și s-a trezit cu mașina vandalizată.

După ce show-ul de la Roșiori s-a terminat, manelistul a fost tâlhărit și mașina lui a fost vandalizată. Se pare că este vorba de aceeași interlop care in urmă cu câteva săptămâni, l-au înjurat pe Florin Salam, pentru că nu se prezentase la un eveniment.

La scurt timp după ce Relu a ajuns la destinație, mașina cu care s-a deplasat a fost vandalizată, pentru ca acesta să stea mai mult la nunta la care a fost chemat să cânte.

La finalul show-ului, atunci când manelistul s-a suit într-un taxi, un interlop a dat buzna peste el și, după ce l-a amenințat cu un briceag, i-a luat suma de bani pe care o încasase la nuntă, aproximativ 6.000 de lei.

„Am fost plătit de nașul mare, Kaizer, să când pentru o oră la o nuntă în Roșiori. De cum am ajuns acolo la petrecere, mi-au tăiat cauciucurile de la mașină pentru a putea să mă țină acolo.

A fost un motiv ca să nu mai am cu ce să plec. La finalul show-ului, după ce mi-am terminat programul, am dat să plec și mi-am făcut comandă la altă mașină, la un taxi din Roșiori. A venit un bărbat care n-avea nicio legătură cu petrecerea și a scos un briceag la mine și mi-au luat toți banii.

M-a amenințat că mă omoară și mi-a luat toți banii, aproximativ 6.000 de lei, din buzunar. Cred că din cauza asta n-a venit nici Salam la Roșiori”, a declarat Relu Puștiu, potrivit cancan.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: