După ce show-ul de la Roșiori s-a terminat, manelistul a fost tâlhărit și mașina lui a fost vandalizată. Se pare că este vorba de aceeași interlop care in urmă cu câteva săptămâni, l-au înjurat pe Florin Salam, pentru că nu se prezentase la un eveniment.

La scurt timp după ce Relu a ajuns la destinație, mașina cu care s-a deplasat a fost vandalizată, pentru ca acesta să stea mai mult la nunta la care a fost chemat să cânte.

La finalul show-ului, atunci când manelistul s-a suit într-un taxi, un interlop a dat buzna peste el și, după ce l-a amenințat cu un briceag, i-a luat suma de bani pe care o încasase la nuntă, aproximativ 6.000 de lei.

„Am fost plătit de nașul mare, Kaizer, să când pentru o oră la o nuntă în Roșiori. De cum am ajuns acolo la petrecere, mi-au tăiat cauciucurile de la mașină pentru a putea să mă țină acolo.

A fost un motiv ca să nu mai am cu ce să plec. La finalul show-ului, după ce mi-am terminat programul, am dat să plec și mi-am făcut comandă la altă mașină, la un taxi din Roșiori. A venit un bărbat care n-avea nicio legătură cu petrecerea și a scos un briceag la mine și mi-au luat toți banii.

M-a amenințat că mă omoară și mi-a luat toți banii, aproximativ 6.000 de lei, din buzunar. Cred că din cauza asta n-a venit nici Salam la Roșiori”, a declarat Relu Puștiu, potrivit cancan.