Un nou SCANDAL REGAL exploziv. Breaking news cu DEZVĂLUIRI GRELE
Editura Evenimentul si Capital

Un nou SCANDAL REGAL exploziv. Breaking news cu DEZVĂLUIRI GRELE

Autor: | | 3 Comentarii | 11116 Vizualizari

O nouă dezvăluire despre Ducele de Edimburgh, care a săpat şi mai mult în profunzimea vieţii sale cu acuzaţii explozive şi cu menţionarea numelui Dianei, către sfârşitul căsătoriei sale cu principele Charles, a fost suficient pentru a-l enerva extrem de tare. Se pare că i-a plăcut în alt mod de nora sa „cu ochii de căprioară”.

Potrivit cărţii, odată se înfuriase rău atunci când Diana ar fi dorit să iese din familia regală pentru a trăi liberă. Philip din fire războinic care avea ultimul cuvânt asupra ei şi a căsătoriei cu Charles a ordonat la un moment dat cererea divorţului. Dar cartea ''Eu şi soţul meu: istoria din interior a 70 de ani de căsătorie regală'', a respectatei observator regal Ingrid Seward, dezvăluie cum acest lucru a cauzat ''o ceartă nestăpânită între el şi regină''.

Principele consort Philip simţea că Diana se străduia din greu în căsnicie şi cu toate dubiile asupra ei şi a legăturii care se destrăma, a început să simtă o ''simpatie'' pentru Principesa cu ochi de căprioară, dar într-un mod anormal pentru un tată socru. Cartea relevă totodată că Regina era ''profund suspicioasă de glamourul de tip hollywoodian al Dianei şi de cum l-ar putea folosi pentru a manipula opinia publică''. ''Regina părea mai moale de cât se putea bănui'', spune în cartea dată în serial de Daily Mail. ''Când a devenit clar că Diana dăduse interviuri despre infama biografie a lui Andrew Morton, care-i dezvăluia suferinţa din căsătorie, în detalii fierbinţi, soacra sa n-o mai putea condamna sau s-o împiedice s-o facă în continuare''.

''I-a spus lui Philip că avea milă pentru situaţia Dianei, dar aceasta nu i-a picat bine principelui consort. Era furibund cu adevărat.''. ''Ca de obicei Philip şi-a susţinut cu tărie opiniile şi a acuzat-o pe regină de a 'tergiversa' în privinţa chestiunii dacă Charles şi Diana ar trebui să divorţeze. Regina a crezut mereu că ar fi putut să-i dea lui ultimul cuvânt ca un cap de familie ce se afla. Dar iată că se aflau la cuţite pentru prima oară în lunga lor căsnicie. Surprinzător însă, scrisorile expuse în carte dezvăluie că şi Philip avea un fel de milă pentru Diana atunci când ştirea că Charles avea o relaţie cu Camilla Perker Bowles a ieşit la iveală în casa regală.

''A încercat să o contacteze pe nefericita sa noră scriindu-i duzini de scrisori'', se citeşte în carte. Într-una dintre acestea i-a spus că ar fi vrut să facă tot posibilul pentru a-i ajuta pe amândoi în cel mai bun mod, dar ''sunt nevoit să spun că nu sunt un bun consultant matrimonal''.

Scrisorile le semna ''Pa'' şi erau foarte simpatice. Spunea că ştia din proprie experienţă dificultăţile căsătoriei într-o familie regală şi părea să atribuie mare parte din problemele lor conjugale lui Charles. ''Nu aprobăm niciunul dintre noi pe cea care o iubeşte'', spunea într-o scrisoare. ''Charles face o prostie să rişte totul cu Camilla, pentru un om în poziţia în care se afla. Niciodată nu ne-am imaginat că un om sănătos la minte te-ar putea lăsa pentru Camilla. O asemenea perspectivă nu ne-a intrat niciodată în minte''.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Internaţional

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate