Un nou scandal cu jigniri și acuzații la Primăria Capitalei

Un nou scandal cu jigniri și acuzații la Primăria Capitalei

Nicio ședință a CGMB nu trece fără scandal între consilierii puterii și cei ai opoziției, de data aceasta conflictul pornind de la acordul de principiu pentru cumpărarea primului sediu istoric al BNR de la producătorul de materiale de construcții Soceram SA din Câmpina controlat de omul de afaceri Mihai Anastasescu.

Scandalul a început între consilierul USR Roxana Wring, care a spus că prețul de 4,85 milioane de euro, de la care se porneşte negocierea, este „dincolo de orice imaginaţie”. „Sunt clădiri monument istoric care au mai mare nevoie să fie cumpărate. Preţul de la care se porneşte mi se pare nu exagerat, dincolo de orice imaginaţie. Pentru un alt monument istoric, preţul pe metru pătrat este de 2.000 de euro. Iar aici pornim de la 4.000 de euro. Eu sper că Primăria Capitalei nu va da nici jumătate, chiar mai puţin de jumătate pe aceast monument istoric”, a declarat consilierul USR, conform observator.tv.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a susţinut că proiectul de hotărâre se referă doar la un acord de principiu şi i-a spus Roxanei Wring că are „capacitate de diseminare foarte mică”. „Trebuie să răspund şi la prostiile astea pe care le spun alţi colegi. Doamna Wring, după cum puteţi observa, iar sunteţi în filmul ăla în care trebuie să vă scremeţi ca să vă iasă ceva. Noi vorbim pentru această clădire despre actele preparatorii. Nu discutăm despre chestiuni de fond, ci de formă. Capacitatea dumneavoastră de diseminare este foarte mică. Dacă aţi fi citit, aţi fi înţeles că nu se cumpără nimic acum. Vedem dacă merită să cumpărăm, doar ne exercităm un drept. Într-adevăr, dreptul, ca instituţie, este greu pentru dumneavoastră”, a spus acesta.

Ne puteți urmări și pe Google News