Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal uriaș la un club de tradiție din România. Atacat de suporteri, finanțatorul a anunțat că se retrage
Scandal uriaș la un club de tradiție din România. Atacat de suporteri, finanțatorul a anunțat că se retrage

Scandal uriaș la un club de tradiție din România. Atacat de suporteri, finanțatorul a anunțat că se retrage

Fanii echipei Petrolul Ploiești a întrerupt conferința de presă în cadrul căreia era prezentat noul președinte al „lupilor”, iar finanțatorul a anunțat că se retrage.

Clubul Petrolul Ploiești a organizat, astăzi, o conferință de presă, în cadrul căreia ar fi trebuit să fie oficializată numirea lui Marius Stan în funcția de conducător al „lupilor”. Totul s-a transformat într-un eșec, pentru că Mădălin Mihailovici, co-finanțator al clubului, a fost întrerupt de câțiva suporteri. Fanii sunt nemulțumiți de ratarea promovării în prima divizie și au făcut haos la conferința de astăzi. Enervat, Mihailovici a anunțat: „Începând din acest moment, Petrolul nu mai are finanțare!” Apoi, omul de afaceri s-a ridicat și a plecat din sală. Marius Stan a fost cel care a încercat să discute cu ultrașii ploieșteni.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.