Evenimentul ZileiMondenScandal monstru pe Instagram între Stella McCartney, internauţi şi Meghan Markle

Scandal monstru pe Instagram între Stella McCartney, internauţi şi Meghan Markle

Scandal monstru pe Instagram între Stella McCartney, internauţi şi Meghan Markle
Stella McCartney a ajuns să şteargă o postare de pe Instagram după ce s-a lăudat cu Meghan Markle care a ales să poarte un palton negru din colecţia sa.

Fanii s-au plâns cu privire la o postarea de pe social media publicată ieri de Stella McCartney subliniind îmbrăcămintea aleasă de Meghan Markle pentru ziua specială.

Adepții rețelelor de socializare au inundat secțiunea de comentarii a designer-ului de pe profilul popular al mărcii de modă din Regatul Unit, care o arăta pe Ducesa de Sussex, purtând o haină de toamnă cu centură neagră, creată de McCartney care, în funcție de magazin, costă peste 2.300 USD. Markle a purtat acest ansamblul foarte elegant în timpul evenimentului Remembrance Day services la Cenotaph din Westminster duminică.

„Atât de onorant este să vezi că Ducesa de Sussex poartă haina noastră din colecţia de toamnă la slujba Remembrance Day services” a scris Stella McCartney.

Mulți comentatori au complimentat-o pe Markle cu privire la alegerea sa. Dar alții au considerat că este nepotrivit ca designerul de modă să menționeze îmbrăcămintea ei într-o zi rezervată pentru a onora pe cei care au murit în slujba țării lor.

„Ziua amintirii este să-i onorăm pe cei care au luptat pentru a nu le folosi în scop publicitar. Destul de șocat”, a scris un comentator, în timp ce altul a adăugat: „ Folosirea zilei de pomenire pentru a-ți face reclamă hainelor este puțin lipsit de respect! Oamenii au murit și tu prezinţi poze ale unor persoane cu scopuri publicitare. E greșit”, relatează Fox.


Accesează: