Evenimentul Zilei > Actualitate > Este SCANDAL MOMENTULUI în showbiz! Nepoata unui MANELIST CELEBRU este ACUZATĂ de PROSTITUȚIE. Cum voia să-și „VÂNDĂ” dansatoarele unui bărbat generos
Este SCANDAL MOMENTULUI în showbiz! Nepoata unui MANELIST CELEBRU este ACUZATĂ de PROSTITUȚIE. Cum voia să-și „VÂNDĂ” dansatoarele unui bărbat generos

Este SCANDAL MOMENTULUI în showbiz! Nepoata unui MANELIST CELEBRU este ACUZATĂ de PROSTITUȚIE. Cum voia să-și „VÂNDĂ” dansatoarele unui bărbat generos

Nepoata manelistului Adi de la Vâlcea este implicată într-un scandal monstruos, după ce o conversație cu ea de pe Facebook arată că vedeta și-ar fi arătat interesul să-și pună dansatoarele la dispoziția unui bărbat dispus să dea mulți bani pentru acest lucru.

Cântăreața Roxana Dobrițoiu se află într-un scandal sexual monstru. O convorbire de pe acebook dintre ea și un domn generos, a apărut în spațiu public.

Potrivit Cancan.ro, bărbatul s-a declarat disus să plătească chiar și 13.000 de euro pentru un show eroti la care să participe ea și dansatoarele sale.

Roxana i-a spus că ea nu poate participa la spectacolul erotic, însă ar putea s-o facă dansatoarele sale, despre care a declarat că „sunt libertine”.

Cântăreața a fost de acord să-și implice dansatoarele într-un show lesbi, cu „sex oral, penetrări cu vibratoare…”, așa cum descrie bărbatul că ar vrea să fie spectacolul pentru care poate plăti 13.000 de euro.

„Sunt libertine fetele. Poate ar vrea ele să participe, dacă îmi faci o propunere pentru ele le-o prezint. Eu pot asista, pot cânta fără probleme, dar nu vreau să particip. Nu pentru că am prejudecăți, ci pentru că pur și simplu nu e genul meu. Da, vorbesc cu ele și te anunț”, i-a răspuns Roxana.