Evenimentul Zilei > Social > Chirilă șterge pe jos cu Brenciu. „Cânți la nunți și la botezuri…”
Chirilă șterge pe jos cu Brenciu. „Cânți la nunți și la botezuri…”

Chirilă șterge pe jos cu Brenciu. „Cânți la nunți și la botezuri…”

Scandal în toată regula la Vocea României, cu acuzații grave, între jurații Tudor Chirilă și Horia Brenciu.

Profitând de faptul că este singura reprezentantă a sexului frumos din rândul antrenorilor, Irina vrea să le cucerească pe concurente declarând ferm: „Cea mai mare greșeală este să ai o dependență de un bărbat”.

Dar, dincolo de valențele artistice ale spectacolului, prezența în juriu a prilejuit și un schimb acid de replici între Horia Brenciu și Tudor Chirilă, referitor la importanța pieselor originale în activitatea artiștilor.

În această privință Tudor Chirilă i-a reproșat lui Horia Brenciu: „Cover-urile nu sunt sursă de progres. Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?”

La rândul său, Brenciu a încearcat să se apere întrebând retoric: „Ai fost la vreun concert de-al meu? Tu nu știi spectacolele mele. Eu știu spectacolele tale mai mult decât le știi tu! ”, făcând referire la numeroasele concerte sustinute la Sala Palatului, fiind unul dintre puținii entertaineri din România care a reușit să performeze cu casa închisă ani la rând, potrivit stirileprotv.ro.

Dar Tudor Chirilă nu a renunțat: „Horia, tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală. Cânți la nunți și la botezuri? Da! Atunci lasă-mă în pace.”