Evenimentul Zilei > Politica > SCANDAL în PNL. Un LIDER din Timiș lansează ACUZAȚII de TRĂDARE împotriva a doi liberali
SCANDAL în PNL. Un LIDER din Timiș lansează ACUZAȚII de TRĂDARE împotriva a doi liberali

SCANDAL în PNL. Un LIDER din Timiș lansează ACUZAȚII de TRĂDARE împotriva a doi liberali

Alegerea urmaşului lui Sorin Grindeanu în fruntea Consiliului Judeţean Timiş a provocat un scandal imens în PNL. Vicepreședintele PNL Timiș, Nicolae Robu acuză doi consilieri judeţeni au votat alături de majoritatea PSD-ALDE-PMP-UNPR, în ciuda strategiei stabilite. El le promite celor doi liberali "de joasă speță" că îi va descoperi și îi va exclude din partid.

"Nu pot aprecia decât drept descalificabila și, desigur, inadmisibilă, fapta celor doi consilieri județeni PNL care au votat în rând cu alianța majoritară constituită în jurul PSD la stabilirea noului președinte CJT. Din postură persoanei din filială Timiș cu cea mai înaltă funcție în PNL -vicepreședinte național- am convocat joi și am condus o ședința a grupului de consilieri județeni PNL, de pregătire a ședinței eminamente politice de astăzi a CJT. I-am invitat pe toți colegii să-și exprime deschis punctele de vedere și aproape toți au și făcut-o. În final, am votat în unanimitate:

1. să votăm "pentru" la primirea celor doi noi consilieri județeni PSD, votul fiind, de fapt, unul de luare la cunoștință și recunoaștere a îndeplinirii condițiilor legale în stabilitea lor 

2. să votăm "împotrivă" la stabilirea noului președinte CJT, că partid de opoziție ce suntem, lăsând decizia exclusiv în mână majorității anunțate, PSD+ALDE+PMP+UNPR 

În aceste condiții, gestul celor doi care au procedat altfel decât au votat joi că vor face este o probă de neloialitate față de partid, de lașitate, ipocrizie etc. 

Vom face tot posibilul să-i descoperim pe cei de o asemenea joasă speță și să-i eliminăm din rândurile noastre. 

În aceeași ședința, am stabilit linia de conduită pe viitor în CJT a grupului PNL și anume: să susținem toate proiectele bune pentru județul nostru, indiferent cine le inițiază, respectiv să ne opunem la tot ce considerăm că nu este bun pentru județ; de asemenea, să acționăm pentru tratatea corectă, echidistanță, a localităților, indiferent de apartenență politică a primarilor și astfel, implicit, să ne protejăm colegii primari de eventualele tentații discriminatorii, posibil mergande până la abuz, ale PSD, care nu cred că ar miră pe nimeni, date fiind năravurile pe care PSD le-a etalat în lungul existenței sale", a scris vicepreședintele PNL Timiș, Nicolae Robu, pe Facebook. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.