Evenimentul ZileiPoliticaScandal în două filiale liberale

Scandal în două filiale liberale

Scandal în două filiale liberale
Șeful PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a propus ca niciun actual parlamentar să nu mai candideze în iarnă pentru că electoratul dorește forțe proaspete.

 „M-am autopropus să renunț la candidatură și, pentru a avea efectul scontat, cel mai bine ar fi să renunțăm cu toții”, a spus Dragomir, pentru EVZ. Sugestia șefului PNL Brăila a dus la demisia prim-vicepreședintelui Mihai Lupu care, la rândul său, a propus demisia întregii conduceri a organizației.

Și președinții organizațiilor PNL Brăila au făcut o serie de aranjamente în timpul votului pentru desemnarea candidaților.

Pe prima poziţie la Cameră a fost ales primarul comunei Cireşu, Radu Popa, iar pe al doilea consilierul judeţean, Dănuţ Lungu. La Senat cap de listă va fi consilierul judeţean, Florin Cîrligea, fost subprefect de Brăila. Niciunul dintre actualii parlamentari de Brăila, senatorul Cătălin Boboc şi deputaţii Vasile Varga și Mihai Dănuţ nu sunt pe liste. Din cauza acestui vot, liderul organizație Vasile Cortez și-a dat demisia.


Accesează: