Profitul net al primului semestru a fost de 39,4 milioane lei, influenţat de un cost net al riscului ridicat (714 milioane RON). Nivelul costului net al riscului a fost determinat în principal de scăderea valorii garanţiilor asociate creditelor neperformante. Totuşi, în ceea ce priveşte principalele segmente de clienţi, costul riscului pentru clientela de persoane fizice confirma tendinţa pozitivă, în timp ce pe piaţa corporate se poate observa reducerea progresivă a noilor intrări în incapacitate de plată.

În prima jumătate a anului 2012, activitatea operaţională şi comercială a fost marcată de creşterea cotei de piaţă atât în ceea ce priveşte creditele, cât şi în privinţa depozitelor.

Volumul creditelor a crescut în primul semestru cu 5%, până la 35,2 miliarde lei, motorul creşterii fiind creditele
"Expresso" şi producţia de credite acordate în cadrul programului "Prima Casă".

Volumul depozitelor a fost, la sfârşitul primului semestru, mai mare cu 9% faţă de 31 decembrie 2011 şi cu 13% mai mare faţă de 30 iunie 2011, ajungând la 32,9 miliarde lei.

Venitul net bancar a scăzut cu aproximativ 6%, cu precădere din cauza scăderii continue a marjei nete de dobândă (-9%), proces influenţat în mod semnificativ de reducerea dobânzilor de piaţă.

Cheltuielile generale au scăzut cu 2% faţă de 30 iunie 2011. Coeficientul de exploatare a fost, la sfârşitul primului semestru al anului, de 47%.