Evenimentul Zilei > Actualitate > ŞASE migranţi tunisieni au RĂPIT o femeie şi au violat-o timp de două luni. Este inimaginabil la ce chinuri au supus-o
ŞASE migranţi tunisieni au RĂPIT o femeie şi au violat-o timp de două luni.  Este inimaginabil la ce chinuri au supus-o

ŞASE migranţi tunisieni au RĂPIT o femeie şi au violat-o timp de două luni. Este inimaginabil la ce chinuri au supus-o

Autoritățile italiene investighează cazul unei femei de 32 de ani care pretinde că a fost răpită de șase imigranți. Potrivit unor concluzii preliminare, tânăra femeie a fost răpită în Sanremo de șase tunisieni care au folosit-o ca sclav sexual timp de două luni pentru mai mulţi migranţi din anturajul celor şase.

Nenorocirea a avut loc într-o casă din stațiunea Sanremo, în nord-vestul Italiei. Această poveste sordidă a fost adusă recent la lumină de cotidianul imperianews.

Legată de pat și violată 

Potrivit unei reconstrucții a faptelor efectuate de anchetatori, victima, care locuiește pe Coasta de Azur, ar fi abordat pe răpitorii săi pe stradă pe 10 ianuarie 2017 să cumpere droguri. Ei au profitat de ocazie şi au rpăot-o pentru a o transforme în sclava grupului.  Apoi au dus-o la casa unuia dintre ei, unde victima a fost legată de un pat cu frânghii pentru a fi violată constant. Cei șase bărbați sunt de origine tunisiană și au între 23 și 50 de ani. 

Transformată într-o prostituată

Ei au stat permanent în garda să se asigure că tânăra femeie, redusă la statutul de sclav sexual, nu scapă. Dar tortura nu s-a oprit aici. Tunisienii, care și-au văzut victima ca pe o sursă de venit, au lăsat şi pe alți bărbați să o vioreze, evident percepând o taxă. Calvarul  victimei ar fi durat aproximativ două luni, după care a fost eliberată în cele din urmă de către răpitorii ei. 

Cei șase bărbați arestați

Săptămâna viitoare, pe 25 ianuarie, victima va depune mărturie în fața judecătorului din Imperia, în timpul unei ședințe speciale de judecată. Cei șase tunisieni sunt în prezent încarcerați. Aceștia sunt acuzați de răpire, violență sexuală în grupuri, exploatare sexuală și procurare de droguri.