Samsung a descoperit 4 noi stele în Galaxy

Samsung a descoperit 4 noi stele în Galaxy

După succesul pe care compania l-a înregistrat atât cu tablet PC-ul "Tab" dar şi cu telefonul "Galaxy S", Samsung a lansat recent alte patru noi telefoane în seria Galaxy.

Primul dintre aceste terminale este "Ace". Asul este cel mai "corpolent" gadget din noua serie, acesta având 3,5 inchi (320x480) şi rulează cu sistemul de operare Android 2.2. cu toate acestea procesorul este unul ceva mai slăbuţ decât ne-am fi aşteptat, de doar 800 MHz ARM11.

Memoria lui internă este de doar 158 de MB, dar vine şi cu un card microSD de 2 GB aceasta putând fi mărită până la 32 GB. Dacă la unele categorii are ceva lipsuri când vine vorba de camera foto aceasta are 5 MP (2592x1944 pixeli) funcţie de autofocus şi bliţ. Pe partea de video, filmează destul de slab faţă de alte telefoane, permiţând înregistrare cu 15 frame-uri.

Şi la capitolul baterie stă destul de bine, având în vedere că aceasta este de 1350 mAh. În stilul caracteristic Samsung, butoanele pentru reglaj audio sunt în partea laterală. Un mare inconvenient, dacă sunteţi genul care ascultă muzică la telefon cu căştile, intrarea pentru ele este tot în lateral, fapt care-l face oarecum incomod. Cum era de aşteptat are şi o tastatură qwerty virtuală care merge destul de ok.

Ne puteți urmări și pe Google News

Galaxy Fit

Mergând pe linia descendentă, acest gadget este un pic mai scund dacă îl comparăm cu Ace, mărimea lui fiind de 3,31 inchi (240x320). Procesorul lui Fit funcţionează la o frecvenţă şi mai mică decât a fratelui mai mare, 600MHz, dar are un accelerator 3D. Cum este un "must have" acestui telefon nu-i puteau lipsi conexiuni către huburile de socializare.

Ca şi Ace are şi el o cameră foto de 5 MP şi funcţii pentru o singură poză, poze multiple, detector de zâmbet şi altele. Memoria internă a acestuia este un pic mai mare decât a lui Ace, aceasta fiind de 160 MB dar la fel cu un card microSD inclus de 2 GB şi poate fi extins până la 32 GB.

Galaxy Gio şi Mini Al treilea membru al noi serii este Gio, un mic telefon de doar 3,2 inchi (320x480) cu un procesor de 800 MHz. Faţă de celelate două nu este chiar atât de dotat, camera sa foto fiind de doar 3 MP. Ca şi restul şi acesta are Google Maps cu funcţii pentru latitudine, locaţii şi navigare.

În schimb, mezinul familiei "Mini" vine cu un ecran ce are o diagonală de 3,14 inchi (320x240) şi un procesor de 600 MHz. Dotat şi el cu un sistem de operare Android 2.2 acesta are şi o cameră foto de 3 MP. Toate aceste telefoane vor fi disponibile, în curând şi în Europa. Despre preţuri nu se ştie deocamdată nimic.

<object height="340" width="560"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/08iBWAgjEvk?fs=1&hl=ro_RO" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/08iBWAgjEvk?fs=1&hl=ro_RO" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="340" width="560"></embed></object>